امروز جمعه 02 آذر 1403
بر اساس ماده 23 قانون حمایت حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده در سایت با مجوز از صاحب امتیاز اثر می باشد. تمام کالاها و خدمات این سایت بدون احتساب مالیات می باشد.
پیشرفت سریع هوش مصنوعی (AI) مشاغل متعددی را مختل کرده است و باعث می شود بسیاری از کارگران برای تغییر چشم انداز احساس آمادگی کنند. تأثیر هوش مصنوعی بر زمینههای خلاقانه، مانند طراحی گرافیک، این تصور را که کارگران خلاق در برابر مکانیزاسیون محافظت میشوند، از بین برده است. در مقالهای تأملبرانگیز که در گاردین منتشر شده است، نویسنده سؤالات مهمی در مورد آمادگی ما برای مقابله با چالشهایی که هوش مصنوعی ایجاد میکند، مطرح میکند و نیاز به آموزش مهارتهایی را به کودکان پیشنهاد میکند که آنها را قادر میسازد تا در شرایط دائمی در حال تغییر آینده حرکت کنند.
این مقاله عدم آمادگی برای تغییراتی که هوش مصنوعی در مشاغل مختلف ایجاد میکند را برجسته میکند. در حالی که صحبت هایی در مورد چگونگی تغییر آموزش وجود دارد، برای تجهیز دانش آموزان به مهارت های مورد نیاز برای پیشرفت در دنیایی که به سرعت در حال تحول است، کار کمی انجام شده است. نویسنده تأکید می کند که فقط در حوزه حرفه ای نیست که جوانان با تغییرات ناگهانی مواجه می شوند. آنها همچنین به احتمال زیاد شاهد شکست محیطی و فروپاشی سیستم های ساخت بشر خواهند بود.
این مقاله چندین سؤال قابل تأمل در مورد توانایی جمعی ما برای مدیریت مؤثر زندگی خود در مواجهه با هوش مصنوعی و سایر چالش ها مطرح می کند. این اولویتهای ما را زیر سوال میبرد و از ما میخواهد که در نظر بگیریم چرا در نوآوریهای مادی برتر هستیم اما برای ایجاد جامعهای که در آن همه میتوانند پیشرفت کنند، مبارزه میکنیم. نویسنده به ناهماهنگی بین نجات بانک ها در مواقع بحران و در عین حال منفعل ماندن در برابر فروپاشی سیستم زمین اشاره می کند. این سؤالات باعث تأمل در مورد وضعیت سیستم آموزشی ما و نیاز به پر کردن شکاف های موجود در زندگی ما می شود.
برای پرداختن به این چالشها، مقاله استدلال میکند که کودکان باید به مهارتهای لازم برای هدایت موثر آینده مبتنی بر هوش مصنوعی مجهز شوند. به جای تمرکز صرف بر مهارت های فنی، هدف باید پرورش تفکر انتقادی، سازگاری و انعطاف پذیری باشد. با درک اینکه الگوریتمها چگونه ایجاد میشوند و چگونه بر جامعه تأثیر میگذارند، کودکان میتوانند به مصرفکنندگان باهوشتر فناوری تبدیل شوند و فعالانه آینده آن را شکل دهند.
تلاشهایی برای ادغام آموزش هوش مصنوعی در برنامههای درسی مدارس در حال انجام است. ابتکاراتی مانند برنامه درسی آزمایشگاه رسانه MIT برای دانشآموزان راهنمایی، با هدف آموزش مفاهیم، الگوریتمها و تأثیر اجتماعی به کودکان است. با درگیر کردن دانشآموزان در فعالیتهای تعاملی، آنها درک عمیقتری از نحوه عملکرد هوش مصنوعی و چگونگی شکلدهی زندگی آنها به دست میآورند. این نوع آموزش به کودکان این امکان را میدهد تا با اطمینان خاطر به دنیای مبتنی بر هوش مصنوعی کمک کنند.
این مقاله همچنین بر اهمیت پرورش خلاقیت، مهارتهای بین فردی و هوش هیجانی در کودکان تأکید میکند. در حالی که هوش مصنوعی میتواند وظایف خاصی را خودکار کند، نمیتواند ویژگیهای منحصربهفردی را که ما را انسان میسازد، تکرار کند. با پرورش این ویژگیهای ذاتی انسانی، کودکان میتوانند ظرفیتهایی را که هوش مصنوعی فاقد آن است، مانند همدلی، شهود و توانایی ایجاد ارتباطات عمیق بینفردی توسعه دهند. این مهارتها در حرفههایی که نیاز به لمس کاملاً انسانی دارند، مانند مراقبت، مشاوره و تلاشهای خلاق، بسیار مهم خواهند بود.
در پایان، همانطور که هوش مصنوعی به تغییر شکل جهان ما ادامه می دهد، ضروری است که نسل های آینده را برای عبور از پیچیدگی های آن آماده کنیم. با آموزش هوش مصنوعی، الگوریتمها و تأثیر آنها به کودکان، میتوانیم آنها را توانمند کنیم تا در شکلدهی آینده فناوری به مصرفکنندگان مهم و مشارکتکنندگان فعال تبدیل شوند. علاوه بر این، پرورش خلاقیت، هوش هیجانی و مهارتهای بین فردی تضمین میکند که کودکان دارای ویژگیهای انسانی منحصربهفرد هستند که در جامعه مبتنی بر هوش مصنوعی ضروری است. با تجهیز کودکان به مجموعه ای کامل از مهارت ها، می توانیم آنها را قادر کنیم که نه تنها در عصر هوش مصنوعی زنده بمانند، بلکه رشد کنند.
تاریخ: شنبه , 30 دی 1402 (17:20)