امروز دوشنبه 02 مهر 1403
0

بهترین سبک یادگیری زبان انگلیسی برای آیلتس

کسب نمره بالای 7 در آزمون آیلتس هدف بزرگ بسیاری از افراد است اما کمتر کسی می‌داند برای دستیابی به این هدف چه باید کرد. حقیقت این است که برنامه ریزی صحیح، تمرین و تکرار و نظم در یادگیری از مهمترین اصولی است که باید رعایت کنید تا نمره لازم برای اخذ پذیرش دانشگاه‌های معتبر را به دست آورید. بدون آموزش صحیح و استفاده از منابع آموزشی جدید هم نمی‌توان به این هدف دست پیدا کرد. کاملا مشخص است بهترین روش یادگیری زبان انگلیسی برای آیلتس مراحل مختلفی دارد که در این مطلب سعی کردیم به زبان ساده در چند گام برای شما شرح دهیم.

گام نخست، شناخت صحیح آیلتس و انتخاب مناسب

آزمون آیلتس به دو شکل آکادمیک و جنرال برگزار می‌شود، قبل از هرچیز باید شناخت کافی از این دو داشته باشید که در آزمون مناسب خود شرکت کنید. آزمون آیلتس جنرال بیشتر برای افرادی که قصد کار و زندگی در کشورهای خارجی را دارند مناسب است و اخذ ویزاهای کاری را ساده‌تر می‌کند. هرچه نمره بالاتری داشته باشید شانس اینکه موفق به دریافت ویزا شوید افزایش پیدا می‌یابد.

0

افرادی که در حال آمادگی برای آزمون آیلتس هستند با چالش های مختلفی مواجه هستند. از جمله این چالش ها، شباهت برخی از واژه های پرکاربرد در زبان انگلیسی است. در این درس به تفاوتهای میان “will” و “shall” خواهیم پرداخت.

فرق will و shall در انگلیسی

از will و shall برای بیان جملات خبری و سوالی در مورد آینده استفاده می شود.

Shall و will معمولاً بعد از ضمیر به طور کامل تلفظ نمی شوند. هنگام نوشتن، از شکل کوتاه شده ‘ll معمولاً بعد از ضمیر استفاده می شود، will و shall به طور کامل نوشته نمی شوند.

به مثال های زیر توجه کنید:

She’ll come back.

او برخواهد گشت

`They‘ll be late,’ he said.

او گفت: آنها دیر خواهند آمد

در شکل منفی shall و will به صورت shall not و will not نوشته می شوند. در گفتار، این دو معمولاً به صورت shan’t و won’t کوتاه می شوند. Shan’t نسبتاً قدیمی است و به ندرت در انگلیسی آمریکایی استفاده می شود.

به مثال های زیر توجه کنید:

I shan’t ever do it again.

من هرگز آن را دوباره انجام نخواهم داد

You won’t need a coat.

نیازی به کت نخواهید داشت

قبلاً نوشتن shall بعد از I یا we و will بعد از هر ضمیر یا عبارت اسمی دیگر صحیح در نظر گرفته می شد. اکنون اکثر مردم بعد از I و we از will استفاده می کنند، و این نادرست تلقی نمی شود، اگرچه we shall و I shall هنوز هم گاهی استفاده می شود.

به مثال های زیر توجه کنید:

I hope some day I will meet you.

امیدوارم روزی با شما آشنا شوم.

I shall be out of the office on Monday.

من دوشنبه در دفتر نخواهم بود.

در مواردی می‌توان به جای will از shall استفاده کرد. برای اطلاع از این موارد و همچنین مطالعه کاربردهای Will و shall می‌توانید به مقاله تفاوت بین will و shall در زبان انگلیسی سر بزنید.

0

از رایج ترین حروف اضافه در زبان انگلیسی to و for هستند – آنها را در همه جا، تقریباً در هر جمله می بینید. این کاربرد فراوان همان چیزی است که موجب اشتباه می شود. درک تفاوت to و for آسان نیست. حتی افرادی که انگلیسی زبان مادری آنهاست، گاهی اوقات گیج می شوند.

در این درس می خواهیم یک بار برای همیشه همه تفاوتها را روشن کنیم. ابتدا تفاوت بین to و for را توضیح می دهیم، و زمان استفاده از هر کدام و اشتباهات رایج را با مثال های فراوان شرح می دهیم.

تفاوت اصلی بین to و for در معانی آنها و کلماتی است که معمولاً با آنها همراه می‌شوند. To حرف اضافه جهت است و می‌تواند برای بیان حرکت به سمت چیزی یا نشان دادن فرد یا چیزی که یک رفتار یا چیز را دریافت می‌کند، مورد استفاده قرار گیرد.

به عنوان مثال،

"We’re going to the zoo this weekend"

یعنی "آخر این هفته به باغ وحش می‌رویم."

از طرفی، for در انگلیسی کاربردهای منحصر به فرد خود را دارد. این حرف اضافه برای حمایت و توافق، نمایندگی و از طرف دیگری بودن، و همچنین به معنای "در ازای" مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به عنوان مثال،

"I always root for the underdog at games"

یعنی "من همیشه در بازی‌ها به دنبال افراد ضعیف هستم."

بنابراین، تفاوت‌های اصلی میان to و for در این است که to بیشتر برای نشان دادن جهت حرکت و ارتباط با فعل‌ها به‌کار می‌رود، درحالی که for برای حمایت، نمایندگی، و ارتباط با معانی موازی و دیگر کاربردهای خاص به‌کار می‌رود.

کالوکیشن های رایج با to و for

برخی از کلمات با هم ترکیب می شوند. در هر زبانی، ترکیبات خاصی «طبیعی» به نظر می‌ رسند، اما با کلمات دیگر چندان مناسب به نظر نمی‌ رسند، زیرا چندان رایج نیستند. به عنوان مثال، اغلب می‌گوییم save time «صرفه‌ جویی در زمان»، اما به ندرت از «conserve time» استفاده می‌ کنیم. این جفت ها و ترکیبات طبیعی به عنوان collocation شناخته می شوند.

برای افرادی که زبان اصلی آن‌ ها انگلیسی نیست، یادگیری کالوکیشن ها، به‌ ویژه با حروف اضافه، دشوار است.

برای مشاهده کاربردهای دیگر to و for، تفاوت‌های آن‌ها با مثال‌های کاربردی و همچنین کالوکیشن‌های معروف با این دو کلمه می‌توانید به مقاله کاربرد حروف اضافه for و to مراجعه کنید.

0

آیلتس لایف اسکیلز (IELTS LIFE SKILLS) آزمونی است که از آزمون آیلتس ساده‌تر است و برای مهاجرت به انگلستان به کار می‌آید. ساختار این آزمون با آیلتس آکادمیک و جنرال متفاوت است و عمری به مراتب کوتاه‌تر از این آزمون‌ها دارد. سوالات این آزمون مباحث روزمره و مهارت های عمومی زندگی مثل خانواده، مشکلات اجتماعی، اوقات فراغت، آموزش، علاقه‌مندی‌ها و حمل و نقل را در بر می‌گیرد. آیلتس لایف اسکیلز آزمون جوانی است که از سال 2015 راه اندازی شده و همه با سوالات مطرح شده در آن آشنایی ندارند. این مطلب آکادمی زبان تات را به صورت اختصاصی به این موضوع اختصاص دادیم.

شرکت در آیلتس لایف اسکیلز به چه کار می‌آید؟

دولت بریتانیا برای اینکه مهارت های زبانی افراد را جهت اعطای برخی ویزاها بسنجد، به آزمونی متفاوت از آیلتس جنرال نیاز داشت و بر همین اساس آیلتس لایف اسکیلز را معرفی کرد. تمرکز این آزمون روی اسپیکینگ و لیسنینگ است و مهارت‌های زبانی افراد را با شرکت در بحث‌هایی عمومی می‌سنجد. با این توضیحات آزمون لایف اسکیلز رایتینگ و ریدینگ ندارد.

چرا در آزمون آیلتس لایف اسکیلز تنها سوالات اسپیکینگ و لیسنینگ پرسیده می‌شود؟

این آزمون تنها برای نیازهای خاص مهاجرتی بریتانیا طراحی شده که فقط مهارت‌های لیسنینگ و اسپیکینگ برای آن اهمیت دارد. به این ترتیب نیازی نیست مهارت‌های رایتینگ و ریدینگ فرد ارزیابی شود و دریافت مدرک لایف اسکیلز در سطح تعیین شده، صلاحیت فرد برای دریافت ویزا و ورود به خاک انگلیس را مشخص می‌کند.

این آزمون مناسب همه افراد نیست و برای افراد با شرایطی خاص است. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد این آزمون مانند؛ سیستم نمره دهی در این آزمون، معیارهای تعیین سطح شرکت کنندگان و... می توانید به مقاله آیلتس لایف اسکیلز (Life Skills) چیست؟

0

فیلم‌ها روشی عالی برای آموزش زبان انگلیسی به کودکان هستند. بسته به سطح دانش آن‌­ها، زمان نمایش فیلم را مشخص کنید.

برای خردسالان یا کودکانی که سطح زبان پایین‌­تری دارند، تماشای قسمت‌­های کوتاه از یک فیلم تلویزیونی مفیدتر است. و چون زمان کمتری صرف می‌­کند، می‌توانید بیش از یک بار هم آن را نمایش دهید. تکرار دوباره فیلم به کودکان اجازه می­دهد تا مطالب را بهتر درک کند. قبل از دیدن بار دوم، اجازه دهید آن­‌ها سوالات خود را مطرح کنند تا ابهاماتشان از بین برود و با تماشای دوباره فیلم آن را بهتر بفهمند.

قدم اول برای استفاده از فیلم به منظور تقویت مهارت گوش دادن و درک مطلب کودکان، استفاده از فیلم‌­های انیمیشنی است مانند؛ Toy Story series،  Ice age seriesو Shrek.

رنگ­‌های بصری انیمیشن درک دیالوگ­‌ها را ساده‌­تر می­کند، به علاوه برای کودکانی که قادر به خواندن هستند، در صورت لزوم استفاده از زیرنویس می­‌تواند مؤثر باشد.

از کودکان بخواهید خلاصه یا توصیفی از شخصیت مورد علاقه خود را بنویسند تا در کنار توجه به تصاویر به محتوای فیلم نیز توجه کنند.

بعد از پخش فیلم با استفاده از سوالات زیر، از کودکان فیدبک بگیرید.

? Did they like it? Why? Why not? What were their favorite parts

هم­چنین سوالاتی در مورد فیلم در اختیار آن‌­ها قرار دهید تا در حین دیدن فیلم یا بعد از آن، به آن­‌ها پاسخ دهند.

0

با توجه به علاقه کودکان به استفاده از گوشی­‌های هوشمند، استفاده از اپلیکیشن­‌های هدفمند زبان انگلیسی بسیار مؤثر است.این برنامه‌­ها کمک می­‌کنند تا آنچه را که خودتان به کودکان آموزش داده‌­اید را بهتر و عمیق­‌تر یادبگیرند. در عین حال برای تمرین مهارت­‌های مختلف زبان انگلیسی و یادگیری لغات و عبارات جدید بسیار مفید هستند.

شش تا از بهترین و پرطرفدارترین این اپلیکیشن­‌ها عبارتند از:

Gus on the GoFluentUTeach Kids LanguagesPacca AlpacaFun Easy LearnStudycat

0

هنر روشی خارق العاده برای علاقه­‌مند کردن کودکان به یادگیری زبان انگلیسی است.کارهای هنری باید در ابتدا و انتهای کلاس یا آموزش‌تان در منزل انجام شود. بعد از آموزش واژه جدید، از آن­ها بخواهید که تصویر آن واژه را نقاشی کنند و  آنها را ترغیب کنید تا در مورد کارشان با شما صحبت کنند. مثلا با عبارت “?What color is this” بپرسید، از چه رنگی استفاده می‌­کنند تا از این طریق با رنگ‌­ها نیز آشنا شوند. یا در سطوح بالاتر که انواع شغل، میوه­‌ها و نام حیوانات را یاد می‌­گیرند، در کنار ترسیم واژه از آن­ها بخواهید، آن واژه را نوشته و به صورت لیبل روی نقاشی خود برچسب کنند.

سایت Art Projects for Kids  ایده­‌های بیشتری برای انجام فعالیت­های هنری به شما ارائه می­‌دهد که برای آموزش واژگان بسیار مفید می باشند. این سایت توسط معلمان تأیید شده و سرشار از منابع و ایده‌­های جدید است. همچنین ایده­‌های سرگرم کننده‌­تر در سایت Artful Parent، ایده‌­های کاردستی درسایت Enchanted Learning  و کاردستی­‌های موضوع دار در Funology ارائه شده­‌است.

0

برای آموزش واژگان جدید به کودکان دبستانی، می­توانید از کتاب داستان استفاده کنید. برای مثال؛ داستان­‌های Dr. Seuss یا نویسندگان دیگری که کتاب­‌های ریتمیک دارند، مانند، Sandra Boynton, P.D. Eastman , Shel Silverstein را بخوانید و تصاویر آن­ها را حین خواندن نشان دهید.

به علاوه می­‌توانید از آن­ها بخواهید که کتاب داستان انگلیسی مورد علاقه خود را به کلاس بیاورند و برای سایر همکلاسی‌­های خود بخوانند.

برای کودکان خردسال، هم­زمان با خواندن کلمات به تصاویر اشاره کنید تا بتوانند آن­ها را به هم مرتبط کنند. به علاوه آن­ها را تشویق به مشارکت کنید. به عنوان مثال، وقتی می­گویید “the red bird”، از آن­ها بخواهید که به پرنده اشاره کنند.یک کتاب را بارها و بارها بخوانید تا کودکان به خوبی تمام واژگان آن را یاد بگیرند.

0

 

آهنگ­‌ها روشی فوق العاده برای آموزش واژگان جدید زبان انگلیسی به کودکان هستند. بهترین زمان استفاده از آهنگ، پس از معرفی واژگان جدید است. در ادامه برخی از آن­ها را معرفی می­‌کنیم که برای آموزش هرگروه از واژگان زیر مناسبند:

“7 Days A Week” – برای یادگیری روزهای هفته“If You’re Happy” – برای یادگیری احساسات“Put on Your Shoes” – برای یادگیری کلمات لباس“Rainbow Song” – برای یادگیری رنگ­ها

آهنگ‌های دیگر پیچیده‌­تر هستند و برای کودکانی که از قبل واژگان انگلیسی را می شناسند مناسب­‌ترند. در ادامه برخی از آن­ها را معرفی می­‌کنیم که برای آموزش کلمات زیر مناسبند.

“Let’s Go to the Zoo” – برای یادگیری نام حیوانات“I See Something Pink” – برای یادگیری رنگ‌­ها“One Little Finger” – برای یادگیری بخش­‌های مختلف بدن“Colors Song” – برای یادگیری رنگ­‌ها

تلاش کنید حتی کودکان خجالتی هم در خواندن شعر با شما همراهی کنند. برای این منظور، بخشی از آهنگ را خودتان بخوانید و سپس از آن­ها بخواهید با خواندن ادامه آهنگ، به شما پاسخ دهند.

استفاده از روش­های زیر کودکان را تشویق می­کند تا شما را در خواندن آهنگ همراهی کنند:

از کودکان بخواهید با حرکات دست و رقص با آهنگ همراه شوند.از کودکان بخواهید این ترانه را به صورت یک پروژه هنری نشان دهند.از کودکان بخواهید که شعر را با ایده خود تکمیل کنند.

0

به­‌کارگیری روش‌­های خلاقانه­، تمرکز و یادگیری کودکان را افزایش می­‌دهد، چرا که تحقیقات دانشمندان نشان داده‌­است که استفاده از روش‌­هایی که حواس پنج‌گانه کودکان را درگیر کند، سطح یادگیری را بالاتر برده و در نتیجه اطلاعات جدید سریع­تر به حافظه بلند مدت آن­ها منتقل می­‌شود. در ادامه به معرفی این روش‌­ها می­‌پردازیم.