امروز شنبه 26 آبان 1403
0

در بازاریابی اینترنتی یک از مدل های جالب برای آگاهی از نقشه سفر مشتری در خرید اینترنتی، استفاده از مدل MOT Moments Of Truth یا لحظات حقیقی است. در این مدل سعی می شود نقاط تماس مشتری با برند در جاهای مختلف شناسایی شود و با سرمایه گذاری بهتر در آن ها، فرآیند بازاریابی و فروش شرکت آسان تر شود. حال ببینیم MOT چیست؟

لحظات حقیقی (MOT) چیست؟ در بازاریابی اینترنتی

در مدل های قدیمی بازاریابی این لحظات حقیقی خطی یا یکباره در نظر گرفته می شد. در حالیکه امروزه با تحلیل رفتار خریداران فروشگاه های اینترنتی مشخص شده است که این لحظات حقیقی لزوما خطی نبوده و ممکن است با ترتیب های مختلفی اتفاق بیافتد. در ادامه 4 لحظه حقیقی برای ترسیم نقشه سفر مشتری در خرید اینترنتی توضیح داده شده است.

0

 

 

در این مقاله به بررسی 4 اشتباه رایج در میان طراحان سایت خواهیم پرداخت. اشتباهاتی که گاه از اطلاعات بیش از اندازه ی طراحان و یا درگیر شدن بیش از حد در جزئیات طراحی سایت ناشی می شود. اشتباهاتی که دلیل بسیاری از آن ها عدم آگاهی طراحان از میزان درک دیگران است. عدم آگاهی طراحان از میزان درک دیگران باعث ایجاد یک شکاف دانشی می شود. این شکاف دانشی ایجاد شده بر روی طراحی وب سایت تاثیر می گذارد و باعث ایجاد اشتباهات رایج و در عین حال غیرمنتظره در طراحی تجربه کاربری سایت می شود. در ادامه به معرفی 4 اشتباه رایج طراحان تجربه ی کاربری سایت خواهیم پرداخت.

1. انتظار بیش از حد از کاربران سایت

طراحان افراد منطقی هستند و مدت زمان زیادی را با رابط های کاربری سر و کله می زنند. آن ها در این زمینه دانش شهودی زیادی دارند و خوب می دانند در دنیای وب آیکون ها و نمادهای مختلف چه نقشی را ایفا می کنند. آن ها در اکثر موارد، و همچنین در مواردی که طراحی تجربه کاربری سایت ضعیف است، به خودشان می گویند اینکه خیلی واضح است! و دقیقا مشکل همینجاست! این نکات برای یک طراح (به دلیل اطلاعاتی که به واسطه ی حرفه اش دارد) امری واضح به نظر می رسد، اما برای یک کاربر عام این طور نیست.

طراحان سایت فرض می کنند که:

  • کاربر از کنترل ها آگاهی دارد.
  • کاربر آیکون ها، نمادها و لوگوها را می شناسد و مفهومش را درک می کند.
  • کاربر تمام تمرکز و حواسش را به وب سایت ما می دهد.
  • کاربر دستورالعمل های سایت ما را می خواند و …

مشکل این جاست که این فروض طراحان سایت که فرض های منطقی نیز به نظر می رسند در بسیاری از مواقع واقعیت ندارند. برخی از کاربران برای اولین بار آیکون ها و نمادها را می بینند، برخی از آن ها دستورالعمل ها را نادیده می گیرند، بسیاری تصاویر را گیج کننده می دانند و با نوشته راحت ترند و …. این مسائل باعث می شوند که در بسیاری از موارد فرض های طراحان سایت با واقعیت متفاوت باشد و در نتیجه ی آن، تجربه ی کاربری سایت مطلوب نخواهد بود.

4 اشتباه در طراحی تجربه کاربری سایت

2. طراحی برای همه ی کاربران

“سایت را برای کاربر طراحی کن” توصیه ایی است که همیشه مانند پتک بر سر طراحان سایت کوبیده می شود. همیشه به طراحان سایت توصیه می شود که بر روی نیازهای کاربران تمرکز کنند و برای آن ها طراحی کنند. کاربر با مخاطب هدف تفاوت دارد و بسیاری از کاربران سایت شما، کاربران مورد نیاز شما نیستند. برای مثال گوگل را در نظر بگیرید، گوگل تمرکز اصلی خود را بر روی جستجوگرها می گذارد، کاربرانی که در گوکل به جستجو می پردازند، اما آیا این ها تنها کسانی هستند که از گوگل استفاده می کنند؟ خیر!

الگوریتم های گوگل چیست معرفی کامل الگوریتم های گوگل

تبلیغ کنندگان، ربات ها، کلاه برداران (کسانی که با دکمه های دانلود قلابی، نرم افزارهای ناخواسته و ویروس ها را منتشر می کنند) نیز از کاربران گوگل هستند، اما گوگل برای بهتر کردن تجربه کاربری آن ها طراحی نمی کند و فقط به تجربه ی کاربری جستجوگران توجه می کند.

آنچه که به عنوان طراحی وب سایت برای کاربر توصیه می شود در واقع طراحی برای مخاطب هدف است و بسیاری از طراحان این را در نظر نمی گیرند. طراحی سایت شما باید برای کاربرانی که آن ها را هدف قرار داده اید مناسب باشد. همچنین از طرفی توصیه ی بیش از حد به توجه به نیازهای کاربر باعث ایجاد محدودیت برای طراح و مانعی برای طراحی خلاقانه وب سایت می شود.

3. استفاده نامناسب از اصطکاک در طراحی سایت

اصطکاک (Friction) مقاومتی است که در هر مرحله از فرآیندهای سایت شما ایجاد می شود. اکثر طراحان اعتقاد دارند که ایجاد اصطکاک برای کاربر بد است. فرض کنید در حال گوش دادن به موسیقی هستید و صدای آن بیش از حد بلند است، شما چه می کنید؟ صدای آن را کم می کنید،نه؟ این شبیه کاری است که باید با اصطکاک در طراحی سایت انجام داد.

با تنظیم اصطکاک در طراحی سایت و کم و زیاد کردن آن می توان کاربران و تماس های آن ها را کاهش یا افزایش داد.

در زیر چند نمونه از به کارگیری اصطکاک در طراحی وب سایت برای کاهش یا افزایش تعداد کاربران را آورده ایم:

تاثیر مخرب ارور 404 بر سئو

  • استفاده از تصاویر امنیتی (Captcha) در فرم های تماس وب سایت
  • افزایش دادن تعداد مراحل هر فرآیند درون سایت
  • استفاده از صفحات بلند با نوشته های طولانی
  • استفاده از تعداد فیلدهای زیاد در فرم ها برای افزایش خستگی و ایجاد بی میلی در کاربر
  • استفاده از تعداد فیلدهای بسیار کم برای ایجاد دسترسی راحت تر برای همه کاربران
  • پرسیدن اطلاعات شخصی یا مالی کاربران، بدون اینکه اطلاعاتی درباره ی خود ارائه دهید

4. طراحی کردن سایتی که مشتری می خواهد

طراحی تجربه کاربری سایت به طور صحیح به شهامت زیادی نیاز دارد، همچنین برای طراحی تجربه کاربری به شناسایی درست هدف نیازمندیم. حال مشکلی که پیش می آید آن است که رئیس شما، مشتری، هیئت مدیره یا … چیزی را از شما می خواهد که می دانید اشتباه است و نتیجه ی مطلوبی در طراحی ندارد. تجربه ی شما به شما می گوید که چیزی که آن ها می خواهند باعث شکست‌شان خواهد شد و به نتیجه نخواهد رسید. اغلب طراحان در این مواقع سکوت می کنند و چیزی که از آن ها خواسته می شود را طراحی می کنند، با آگاهی از اینکه خروجی مطلوبی نخواهد داشت.

با این توجیه که به هر حال رئیس، مشتری یا … کسی است که قرار است پول را پرداخت کند پس هر چه می خواهد را باید برای او طراحی کرد، و همچنین ترس از دست دادن شغل یا پروژه باعث می شود که طراحان وب سایت ساکت بنشینند و چیزی نگویند. در واقع در این موارد باید صحبت کرد و مشکلات را با مشتریان در میان گذاشت. زیرا داشتن یک رزومه ضعیف با نمونه کارهای سطح پایین باعث بی اعتبار شدن و از دست دادن پروژه های آینده خواهد شد. پس با تصمیم گیرندگان صحبت کنید و برای اثبات دلایل خود از گزارش ها، تحقیقات، داده ها و … استفاده کنید.

نباید های سئو

شما با کدامیک از این چالش ها در طراحی تجربه کاربری سایت رو به رو هستید؟ راه حل شما چیست؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

منبع:وبسیما

0

 

 

در این ویدیوی آموزشی که اولین درس از آموزش سئو مبتدی است مفاهیم سئو به شما آموزش داده می شود. این ویدیو چکیده ای از محتوای موجود در همین صفحه است.

سئو چیست؟

این عبارت مخفف Search Engine optimization یا همان بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است که هدف اصلی آن کسب جایگاه بهتر در نتایج گوگل است. روزانه کاربران بسیاری کلمات مورد نظر خود را در گوگل جستجو می کنند و این موتور جستجو پیشنهاداتی متناسب با عبارات جستجو شده به آنها نمایش می دهد. هر چقدر جایگاه شما در لیست نتایج بالاتر باشد شانس بیشتری برای جذب کاربر خواهید داشت و اصطلاحا سئو سایت شما بهتر است. همچنین می توانید به مقاله سئو چیست در سایت وبسیما مراجعه نمایید.

تکنیک های سئو مجموعه ای از دانش، خلاقیت و آنالیز هستند و روش های متنوعی برای این کار وجود دارد ولی همه آنها در هدف مشترکند. هدف اصلی رسیدن به رتبه یک گوگل است.

برای موفقیت در سئو نیازمند تولید محتوا هستیم، محتوایی که برای کاربر ارزشمند بوده و برای موتور جستجو قابل درک باشد. علاوه بر این استراتژی درست برای تولید و ارایه محتوا در کنار طراحی مناسب سایت می تواند شانس شما را برای کسب جایگاه بهتر افزایش دهد. ورود کاربر به سایت اولین هدف ما و تبدیل بازدیدکننده به مشتری مهم ترین هدف خواهد بود که در مقالات بعدی به آن بیشتر می پردازیم.

سئو پیچیدگی و ظرافت زیادی دارد که نیازمند مطالعه همیشگی و دانش به روز است. نکته مثبت این است که شما همیشه در حال رشد و یادگیری خواهید بود.

چرا به سئو نیاز داریم؟

موتورهای جستجو مانند یاهو، بینگ، یاندکس و از همه مهمتر گوگل با ورود به سایت های اینترنتی محتوای آنها را بررسی کرده و براساس موضوع ارزش گذاری و رتبه بندی می کنند. برای این کار از الگوریتم های پیچیده ای استفاده می شود که کسی از آن اطلاع ندارد بعنوان مثال فاکتورهای گوگل برای رتبه بندی سایت ها بیش از 200 مورد است.

کاربران اینترنتی برای یافتن محتوای مورد نظر خود به موتور جستجو مراجعه کرده و از میان نتایج نمایش داده شده پاسخ خود را دریافت می کنند. تعداد جستجو در اینترنت روزانه در حال افزایش است و در حال حاضر بیش از 7 میلیارد جستجو در روز انجام می شود. هرچقدر سهم شما از این کاربران بیشتر باشد شانس بالاتری برای فروش محصولات، ارایه خدمات یا حتی دریافت تبلیغات خواهید داشت. برای جذب مخاطب بیشتر به سئو و حضور در صفحه اول گوگل وابسته خواهیم بود.

رتبه بندی نتایج در گوگل

چطور سایت خود را سئو کنیم؟ بهتر نیست به متخصص مراجعه کنم؟

در این سری مقالات شما را با اصول اولیه و دانش کاربردی سئو آشنا می کنیم و می توانید خودتان کار بر روی سایت را آغاز کنید. ولی همانند هر حرفه ی دیگری تجربه و دانش تخصصی نقش مهمی در موفقیت شما خواهد داشت. اگر قصد دارید یک متخصص حرفه ای سئو باشید باید مطالعات خود را گسترش داده و هر روز تازه ترین اخبار و مقالات این حوزه را رصد کنید. همچنین بعنوان یک میانبر مطمئن و سریع می توانید در کارگاه های آموزش حرفه ای سئو که توسط وبسیما برگزار می شود شرکت کنید.

خدمات بهینه سازی سایت

اگر وقت و حوصله کافی برای این کار را ندارید بهتر است به متخصصین سئو و مشاورین شناخته شده در این زمینه مراجعه کنید و کار را به آنها بسپارید. به طور حتم این کار هزینه های زیادی برای شما به همراه خواهد داشت ولی ممکن است در مقایسه با زمانی که برای آموزش و کسب تجربه صرف می کنید برای شما بصرفه باشد. در این مرحله مهم ترین کار شما انتخاب درست متخصص یا مشاور سئو است.

تاثیر سئو بر رتبه بندی نتایج گوگل

کلمات رایج در سئو

در ادامه مقالات به طور حتم با عبارات بیشتری آشنا خواهیم شد ولی برای شروع بهتر است با مفاهیم زیر آشنا شوید:

تفاوت سئو  On-page و Off-page

سئو On-page یا همان سئو داخلی سایت به معنی بهینه سازی سایت شما برای درک بهتر توسط ربات های گوگل است. هر فعالیتی که در سایت خود انجام میدهید؛ از تولید محتوا گرفته تا طراحی صفحات و نسخه موبایل بر سئو تاثیر گذار خواهد بود و به آنها سئو داخلی سایت می گویم. مهمترین بخش ها عبارتند از:

  • استفاده صحیح از تگ های متا
  • تعیین درست عنوان ها و تگ های هدینگ
  • تدوین ساختار مناسب برای آدرس دهی صفحات
  • بهینه سازی تصاویر سایت
  • تولید محتوای اختصاصی و با کیفیت
  • طراحی نسخه موبایل سایت و ریسپانسیو بودن صفحات
  • بهینه سازی سرعت لود شدن صفحات

و بسیاری فاکتورهای دیگر که در آموزش های پیش رو به آنها خواهیم پرداخت.

سئو Off-page یا سئو بیرونی مجموعه فعالیت های شما در خارج از سایت برای انتشار بهتر محتوا در اینترنت و ایجاد مسیرهای دسترسی بیرونی است. مهمترین فعالیت ما در بیرون سایت کسب بک لینک های ارزشمند است. هر سایتی غیر از سایت شما که به یکی از صفحات شما لینک داده باشد یک بک لینک محسوب شده و می تواند بر جایگاه شما در نتایج گوگل تاثیرگذار باشد. روش های مختلفی برای کسب بک لینک ارزشمند وجود دارد که مهم ترین آن ها عبارتند از:

  • تبادل لینک
  • خرید بک لینک
  • ریپورتاژ آگهی
  • فعالیت در شبکه های اجتماعی
  • نوشتن محتوای ارزشمند و مرجع
  • ارسال دیدگاه در سایت های مرتبط با سایت شما

لینک سازی درست تاثیر بسیار زیادی بر جایگاه شما خواهد داشت و همین امر موجب شده در سال های اخیر تکنیک های مختلفی برای کسب بک لینک رایج شوند. تاثیر این تکنیک ها بر نتایج گوگل به حدی زیاد بوده که این موتور جستجو برای جلوگیری از همه گیر شدن آنها الگوریتم های جدیدی را معرفی کرده است. الگوریتم هایی به نام های پنگوئن، پاندا و مرغ مگس خوار. این الگوریتم های سایت هایی که قوانین گوگل در لینک سازی را نادیده گرفته اند شناسایی کرده و جایگاه آنها در نتایج گوگل را کاهش می دهند یا به عبارت دیگر سایت های غیرطبیعی را جریمه می کنند.

براساس همین طبیعی یا غیرطبیعی بودن روند کاری یک سایت مفهوم جدیدی به نام سئو کلاه سفید و سئو کلاه سیاه شکل گرفت که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

تفاوت سئو کلاه سفید و کلاه سیاه چیست؟

این مفهوم از فیلم های وسترن سینمای کلاسیک دریافت شده است که معمولا نقش منفی فیلم ها کلاه سیاه به سر داشتند. در واقع تقابل خیر و شر در سئو است. البته این نام گذاری را خیلی جدی نگیرید هدف مشخص کردن مرز میان تکنیک های  استاندارد و تکنیک های فریبنده برای گوگل است.

تکنیک های کلاه سیاه عموما بر رشد سریع سایت در نتایج گوگل تمرکز می کنند و توجهی به میزان رضایت کاربر نخواهند داشت. هدف اصلی از این کار کسب جایگاه بهتر ولی غیرواقعی است و تلاش می شود از نقط ضعف گوگل در تشخیص صفحات بهتر استفاده شود. برخی از تکنیک هایی گوگل مستقیما به آنها اشاره کرده است به شرح زیر است:

  • ایجاد صفحاتی با محتوای اتوماتیک ‌و جمع آوری شده
  • ریدایرکت مخفیانه
  • تقلب در نشانه گذاری محتوا
  • انجام جستجو رفتار تقلبی در گوگل
  • متن یا لینک پنهان شده در صفحه
  • محتوای کم و بی ارزش
  • تکرار غیرمعمول کلمات در صفحه
  • و …

تکنیک های کلاه سیاه مدام در حال تغییر هستند و هر زمان که گوگل راه حلی برای شناسایی این سایت ها پیدا می کند روش های جدیدی پیدا می شوند. در این روش شما خیلی سریع رشد می کنند و به جایگاه مناسب میرسید ولی جایگاه شما بسیار لغزنده خواهد بود و هر روز ممکن است توسط گوگل جریمه شده و از لیست نتایج حذف شوید.

تفاوت سئو کلاه سفید و کلاه سیاه

در مقابل سئو کلاه سفید به تکنیک هایی گفته می شود که براساس اصول و قواعد اعلام شده توسط گوگل محتوای خود را تهیه و منتشر می کنند و از هر گونه راه میانبر پرهیز می کنند. مهمترین نشانه های سئو کلاه سفید عبارتند از:

  • محتوای اختصاصی و با کیفیت
  • لینک سازی واقعی میان صفحات داخلی سایت
  • ارسال پست مهمان در سایت های مرتبط
  • لینک سازی واقعی از طریق معرفی شما توسط سایت های دیگر

تکنیک های کلاه سفید معمولا زمان زیادی برای نتیجه گیری نیاز دارند و استراتژی بلند مدت محسوب می شوند ولی زمانیکه شما به نقطه موفقیت برسید حفظ و ارتقای آن بسیار راحت تر است.

تکنیک هایی نیز وجود دارند که در میان سئو کلاه سفید و کلاه سیاه قرار می گیرند که به آنها سئو کلاه خاکستری می گوییم. این تکنیک ها عموما به روش های سیاه نزدیک تر هستند ولی به گونه ای برنامه ریزی و اجرا می شوند که گوگل قادر به درک و تشخیص آنها از روش های سفید نباشد. آکادمی وبسیما کارگاه ویژه ای برای آموزش سئو کلاه خاکستری

تدوین کرده است که برآیندی از دانش و تجربه متخصصین این شرکت طی سالها فعالیت موفق بوده است.

 منبع:وبسیما

0


 

ثبت آدرس دامنه در گوگل

اصلی ترین روش برای ثبت سایت در گوگل از طریق صفحه ای است که گوگل مخصوص این کار در نظر گرفته و شما بدون اتلاف وقت یا هرگونه اطلاعات جانبی می توانید آدرس سایت خود را به گوگل معرفی کرده و درخواست ارسال ربات های خزنده و ایندکس آن را به گوگل بدهید. لینک صفحه: ثبت سایت در گوگل

ثبت سایت در گوگل

معرفی آدرس سایت تازه تاسیس به گوگل

ثبت سایت در گوگل به این روش معمولا برای سایت های تازه تاسیس پیشنهاد می شود و به تنهایی نمی تواند تاثیر بالایی بر سئو سایت شما داشته باشد. اگر مدتی از راه اندازی سایت شما میگذرد و صفحات ایندکس شده ای در گوگل دارید، دیگر نیازی به انجام این کار نیست و بهتر است مستقیما به مرحله بعدی ثبت سایت در گوگل بروید.

به تازگی گوگل این قابلیت را غیرفعال کرده و در حال حاضر تنها از طریق پنل Search Console که در ادامه توضیح داده می شود امکان ثبت سایت در گوگل وجود دارد.

ثبت سایت در گوگل وبمستر

روش دوم که بسیار مهم و کاربردی نیز می باشد ثبت سایت در گوگل وبمستر تولز است. استفاده از این ابزار رایگان امکانات و اطلاعات زیادی را در اختیار شما قرار می دهد که در حال حاضر برای سئو هر سایتی ضروری می باشد.

چگونه در صفحه اول گوگل باشیم

گوگل وبمستر تولز چیست؟

گوگل وبمستر تولز مجموعه ای از ابزارهای رایگان سئو است که توسط سایت گوگل و برای استفاده وبمستران طراحی شده است. اطلاعاتی مانند میزان سلامت سایت، تعداد صفحات ایندکس شده، کلمات کلیدی ورودی به سایت، ثبت سایت در گوگل، معرفی نقشه سایت و … همگی از طریق پنل مدیریت وبمستر گوگل در دسترس شما خواهند بود. ولی مهمترین کاربرد این ابزار در شرایط ویژه و مشکلات است که بسیار به شما کمک خواهد کرد. بطور مثال در صورت جریمه شدن سایت شما، گوگل از همین طریق به شما اطلاع خواهد داد و یا متخصص سئو شما امکان بررسی وضعیت را خواهد داشت.

ثبت سایت در گوگل وبمستر

معرفی سایت به گوگل از طریق وبمستر

برای شروع کار به صفحه اصلی وبمستر گوگل رفته و با یک اکانت Gmail به آن وارد شوید. در اینجا با صفحه ای مشابه تصویر زیر مواجه خواهید شد. آدرس سایت خود را را در نوار پایین صفحه وارد کرده و بر روی دکمه “ADD A SITE” کلیک کنید.

وبمستر گوگل

در این مرحله شما باید هویت خود را بعنوان صاحب اصلی سایت تایید کنید. ثبت سایت در گوگل و تایید هویت از چند روش قابل انجام است که مهمترین آنها دانلود فایل از وبمستر گوگل است. مطابق با تصویر زیر شما باید فایل مورد نظر را از وبمستر دانلود کرده و برروی هاست خود و در ریشه اصلی آپلود کنید. از طریق مراجعه به آدرسی که جهت تایید هویت در اختیار شما قرار گرفته می توانید از انجام صحیح این بخش مطمئن شوید. در نهایت با فشردن دکمه Verify و در صورت انجام صحیح مراحل با پیامی مبنی بر معرفی سایت به گوگل مواجه خواهید شد و از این به بعد به کلیه امکانات وبمستر دسترسی خواهید داشت. شما نباید حتی بعد از تایید هویت این فایل را از روی سایت خود پاک کنید.

تایید هویت در وبمستر گوگل و معرفی سایت به گوگل

استفاده از HTML Tag برای ثبت سایت در گوگل

اگر به هردلیل شما دسترسی به سرور یا هاست خود ندارید یا امکان آپلود فایل برای شما فراهم نیست دو راه دیگر وجود دارد که می تواند در ثبت سایت در گوگل به شما کمک کند.
بر روی تب “Alternate methods” کلیک کرده و دایره کنار گزینه HTML tag را انتخاب کنید. در این بخش یک خط کد HTML به شما داده خواهد شد که باید آن را در هدر سایت خود و قبل از بسته شدن دستور قرار دهید. پس از قرار گرفتن این کد در فایل هدر سایت شما و فشردن دکمه Verify کار ثبت سایت در گوگل به پایان رسیده و دسترسی به امکانات برای شما باز خواهد شد.

ثبت سایت با HTML tag

استفاده از Google Analytics برای معرفی سایت به گوگل

روش دیگری که بسیار ساده نیز می باشد استفاده از اکانت گوگل آنالینیکز برای ثبت سایت در گوگل و تایید هویت شماست. اگر از آمارگیر گوگل آنالیتیکز برای سایت خود استفاده می کنید و کد مربوط به آن در سایت شما قرار دارد می تواند با انتخاب گزینه Google Analytics و فشردن دکمه Verify خیلی سریع هویت خود را تایید کنید. البته تنها در صورتی ثبت سایت در گوگل وبمستر انجام می شود که اکانت آنالیتیکز خود را نیز با همین آدرس Gmail ساخته باشید.

ثبت سایت در گوگل وبمستر بوسیله آنالیتیکز

در این مرحله شما کار ثبت سایت در گوگل و تایید هویت را به خوبی انجام داده اید، مهمترین مراحل بعد از این کار تعیین دامنه اصلی سایت و معرفی نقشه سایت به گوگل خواهند بود. وبمستر گوگل امکانات زیادی را در اختیار شما قرار می دهد که در مقالات آینده بصورت کامل به شما معرفی خواهیم کرد.

ثبت سایت در نسخه جدید گوگل سرچ کنسول

گوگل به تازگی طراحی سرچ کنسول را تغییر داده و همزمان ابزارهای جدیدی را به آن اضافه کرده است. ممکن است در آینده ای نزدیک پنل قبلی گوگل وبمستر به کلی از دسترس خارج شود در نتیجه بهتر است نحوه معرفی سایت به گوگل از طریق پنل جدید گوگل سرچ کنسول را نیز یاد بگیریم.

برای شروع ابتدا به پنل جدید وارد شده و از انتهای لیست دامنه ها (Search Property) گزینه Add Property را انتخاب کنید. پنجره ای مانند تصویر زیر به شما نمایش داده می شود که می توانید آدرس سایت مورد نظر خود را در آن وارد کنید.

ثبت سایت در پنل جدید گوگل وبمستر

پس از این مرحله پنجره دیگری به شما نمایش داده می شود تا روش تایید هویت خود را مشخص کنید. مسیر تایید هویت دقیقا مانند قبل است و گزینه های موجود در آن تغییری نداشته است. تنها نحوه نمایش و ظاهر کلی آن دستخوش تغییراتی بوده است.

انتخاب روش ثبت سایت در گوگل در نسخه جدید سرچ کنسول

پیشنهاد اول همیشه ثبت سایت در گوگل با استفاد از روش آپلود فایل است. در این روش شما فایل مشخص شده را دانلود کرده و در هاست خود بارگذاری می کنید. برای اطمینان از صحت انجام این کار صفحه اصلی سایت خود را باز کرده و نام فایل آپلود شده را در انتهای آن وارد کنید اگر این فایل در دسترس باشد و به صفحه 404 وارد نشوید یعنی فرآیند آپلود را به درستی انجام داده اید.

پس از اطمینان از صحت بارگذاری فایل بر روی دکمه Done کلیک کنید و منتظر بمانید تا فرآیند تایید هویت انجام شود.

پس از ثبت سایت در گوگل چه کاری انجام دهیم؟

معرفی سایت به گوگل اولین قدم شما در مدیریت آن خواهد بود. از اینجا به بعد ابزار گوگل وبمستر امکانات بسیاری برای بهبود وضعیت سئو و نظارت بر عملکرد آن در اختیار شما قرار می دهد. یکی از ابزارهای کارآمد در این پنل Fetch as Google است که به شما اجازه می دهد سایر صفحات سایت را نیز به گوگل معرفی کرده و سرعت ایندکس آنها را افزایش دهید.

شما می توانید از ابزار Fetch as Google برای معرفی سریع صفحات سایت به گوگل استفاده کنید. با این کار ربات های گوگل به سرعت صفحات شما را بررسی و ایندکس خواهند کرد. علاوه برآن می توانید با معرفی نقشه سایت خود به گوگل تمامی صفحات مهم سایت را به صورت یک فایل XML در اختیار گوگل قرار دهید تا زمان مراجعه به سایت شما بداند که دقیقا کدام صفحات جدید هستند و یا نیاز به بررسی مجدد دارند.

گوگل سرچ کنسول را می توان یک جعبه ابزار ارزشمند برای مدیریت سایت دانست. آشنایی با تمام امکانات و استفاده صحیح از آنها نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت سایت و کسب جایگاه بهتر خواهد داشت. برای یادگیری این ابزار قدرتمند می توانید در کارگاه حضوری آموزش گوگل سرچ کنسول که توسط آکادمی برگزار می شود شرکت کنید.

 

منبع:وبسیما

0

 


چرا گوگل وردپرس را انتخاب کرده است؟

سیستم های مدیریت محتوای بسیاری به صورت متن باز ارایه شده و مورد استفاده طیف وسیعی از طراحان وبسایت قرار گرفته اند. از این میان می توان به جوملا و دروپال اشاره نمود. مهمترین فاکتور برای سنجش موفقیت یک سیستم مدیریت محتوا تعداد وبمستران و کدنویس هایی است که از آن استفاده می کنند. وردپرس در این زمینه با اختلاف زیادی پیشتاز است. مهمترین دلایل گوگل برای انتخاب وردپرس عبارتند از:

  • در حال حاضر 60 درصد از سایت هایی که با CMS طراحی می شوند از وردپرس استفاده می کنند و نزدیک به یک سوم سایت های جهان با وردپرس طراحی شده اند.
  • جامعه ای بزرگ از متخصصین و طراحان حرفه ای بر روی وردپرس فعالیت می کنند که پشتوانه ای ارزشمند برای پیشرفت و ارتقای آن هستند.
  • کتابخانه ای عظیم از افزونه و قالب های وردپرسی در دسترس است که در واقع بخش عظیمی از مسیر پیشرفت را طی نموده است.
همکاری گوگل و وردپرس در سال 2018

با مراجغه به صفحه سایت های ایران طراحی شده با وردپرس

می توانید نمونه هایی موفق از این سیستم مدیریت محتوای قدرتمند در ایران را ببینید.مثلا chalghoz.ir

اهداف گوگل در سایت 2018 چیست؟

گوگل به طور رسمی اعلام کرده است که در جولای 2018 سرعت سایت به یکی از فاکتورهای رسمی رتبه بندی نتایج تبدیل خواهد شد. گوگل به همه توصیه کرده است که تا این تاریخ سرعت سایت خود را به وضعیت Good یعنی بالای 79 در ابزار Page speed insights برسانند.

هچنین گوگل اعلام کرده است که از اوایل 2018 الگوریتم Mobile First Index

به تدریج جایگزین الگوریتم قبلی خواهد شد و از این به بعد نسخه موبایل سایت ها اولویت اصلی گوگل برای تعیین جایگاه آنها خواهد بود.

گوگل از سال 2015 تصمیم گرفت در مسیر بهینه سازی سایت ها و افزایش سرعت صفحات به طراحان وب سایت ها کمک و پروژه ی AMP نتیجه این تصمیم بود.

در سال 2018 گوگل بر روی 3 فاکتور مهم تاکید می کند، سرعت، سرعت و دوباره سرعت!

همه این فعالیت ها نشان می دهد که افزایش جستجوی کاربران از طریق تلفن همراه رشد بسیار زیادی داشته است و گوگل توجه ویژه ای به این اتفاق خواهد داشت. در نتیجه تصمیم گرفته است با سرمایه گذاری بر روی وردپرس عملا طیف وسیعی از سایت های اینترنتی را مورد حمایت خود قرار دهد.

معیار رتبه بندی سایت ها در گوگل چیست؟

این همکاری چه پیامی برای ما خواهد داشت؟

همه ما به خوبی میدانیم که وردپرس بهترین سیستم مدیریت محتوای موجود در فضای اینترنت است ولی بسیاری براین باورند که از نظر سرعت و امنیت در بهترین سطح ممکن قرار ندارند. این افراد طراحی سایت با cms اختصاصی را ترجیح می دهند و اعتقاد دارند که نتیحه کار سطح کیفی بالاتری خواهد داشت.

هزینه های طراحی سایت با cms اختصاصی و مشکلات مربوط به پشتیبانی و ارتقای آن موجب می شود که طراحی سایت با وردپرس هنوز یک گزینه بسیار جذاب برای بسیاری از شرکت ها و مجموعه های کوچک و متوسط در فضای اینترنت باشد. حالا با توجه ویژه ای که گوگل به این سیستم مدیریت محتوا داشته است می توانیم امیدوار باشیم که سهم آن از فضای رقابتی طراحی سایت در آینده ای نزدیک بیشتر نیز خواهد شد.

این همکاری به ما نشان می دهد که اولا باید وردپرس را گزینه ای ایده آل برای طراحی سایت خود بدانیم و البته توجه ویژه ای به کیفیت کدنویسی و سرعت سایت خود داشته باشیم. وردپرس به تنهایی نمی تواند موجب موفقیت شما باشد ولی پیاده سازی یک قالب اختصاصی و قدرتمند در کنار رعایت استانداردهای سئو و بهینه سازی می تواند بهترین مسیر برای ورود به فضای رقابت اینترنتی باشد.

بنظر شما وردپرس چقدر برای شروع یک تجارت مناسب است؟ و در چه شرایطی باید به طراحی سایت با cms اختصاصی فکر کنیم؟

منبع:وبسیما

0

 

CTR چیست؟

قبل از تعریف دقیق تر باید بدانیم CTR مخفف چیست. این عبارت از ترکیب سه کلمه Click Through Rate تشکیل شده است که نزدیک ترین ترجمه در زبان فارسی برای آن می شود نرخ کلیک.

زمانیکه یک کاربر در موتور جستجوی گوگل جستجو می کند نتایج مختلفی را مشاهده می کند. با مشاهده لیست نتایج تصمیم می گیرد که بر روی کدام یک از آنها کلیک کند. نرخ کلیک در واقع درصدی از کاربران است که در نتایج جستجو بر روی لینک سایت شما کلیک می کنند.

تعداد نمایش صفحه شما به کاربران (impression) تقسیم بر تعداد کلیک آنها بر روی لینک شما را CTR می نامیم.

مقدار CTR برای هر کلمه کلید و هر صفحه متفاوت است. بعنوان مثال ممکن است CTR شما برای عبارت آموزش سئو 10 درصد باشد ولی برای عبارت آموزش سئو حرفه ای 18 درصد باشد و هر دو عبارت به یک صفحه از سایت منتهی شوند. همچنین یک عدد CTR متوسط برای هر صفحه از سایت شما محاسبه می شود که میانگین CTR تمام کلماتی است که با جستجوی آنها صفحه شما در نتایج جستجو نمایش داده می شود.

8 تکنیک سئو کلاه سیاه

آموزش ویدئویی: CTR چیست و چه کاربردی دارد؟

زمانیکه یک کاربر در موتور جستجوی گوگل جستجو می کند نتایج مختلفی را مشاهده می کند. با مشاهده لیست نتایج تصمیم می گیرد که بر روی کدام یک از آنها کلیک کند. نرخ کلیک در واقع درصدی از کاربران است که در نتایج جستجو بر روی لینک سایت شما کلیک می کنند.

Impression چیست؟

Impression به معنی حضور شما در نتایج جستجو است. هر زمان که یک کاربر عبارتی را در گوگل جستجو می کند برای تمام نتایج موجود در صفحه یک Impression ثبت می شود. حتی اگر شما در باکس های ویژه مانند نمایش نقشه یا نمایش تصاویر حضور داشته باشید یک impression برای شما لحاظ می شود.

اگر شما در انتهای صفحه دوم نتایج گوگل باشید ولی کاربر به این صفحه مراجعه نکند برای شما Impression ثبت نمی شود ولی اگر کاربر وارد صفحه دوم شود حتی اگر تا پایین صفحه اسکرول نکند که نتیجه شما را مشاهده کند برای شما impression لحاظ می گردد.

CTR متوسط براساس رتبه بندی گوگل

به طور متوسط هر رتبه در نتایج گوگل درصد مشخصی از کلیک کاربران را به خود اختصاص می دهد. بیشترین CTR معمولا مربوط به رتبه یک گوگل است که در حال حاضر در دسکتاپ نزدیک به 32 درصد و در موبایل 24 درصد است. دقت کنید که این یک عدد متوسط جهانی است یعنی برای تمام عبارات و سایت ها. در نتیجه ممکن است شما رتبه یک گوگل باشید ولی CTR شما بیش از 80 درصد و یا حتی کمتر از 20 درصد باشد.

نمودار زیر عدد متوسط CTR برای رتبه بندی نتایج گوگل را در نوامبر 2017 و در دو نسخه موبایل و دسکتاپ نمایش می دهد. همانطور که در نمودار مشخص است رتبه 1 گوگل مجموعا به اندازه رتبه های 2،3، 4 و 5 بازدیدکننده جذب می کند و همین امر اهمیت کسب رتبه یک گوگل را نمایش می دهد.

نمودار متوسط CTR براساس رتبه در گوگل

طی دو سال اخیر گوگل ابزارهای مختلفی مانند نقشه گوگل، نمایش اخبار، rich snippets و … را معرفی کرده است که هریک فضایی از صفحه نتایج جستجو را به خود اختصاص می دهند. علاوه براینها باید تبلیغات گوگل را نیز به این لیست اضافه کرد زیرا عملا جایگاه رتبه 1 و نرخ کلیک را تحت تاثیر قرار می دهد.

تاثیر تبلیغات گوگل بر نرخ کلیک یا CTR

آمارها حاکی از آن است که طی تنها دو سال ارزش رتبه 1 گوگل 37 درصد کاهش داشته است. یعنی اگر دو سال پیش رتبه 1 بودید تقریبا 50 درصد کاربران را به خود جذب می کردید ولی امروز این عدد به نزدیک 32 درصد کاهش پیدا کرده است. در مقابل البته آمار جستجو در گوگل رشد چشم گیری داشته و تعداد جستجوها نسبت به دو سال پیش بسیار بیشتر شده است.

چطور نرخ کلیک و CTR خود را افزایش دهیم

زمانیکه کاربر  لینک سایت شما را در نتایج جستجو مشاهده می کند، زمان کوتاهی برای تصمیم گیری در مورد آنکه این سایت متناسب با نیاز او هست یا نه صرف می کند و تصمیم می گیرد که روی آن کلیک کند یا نه. برای آنکه در این زمان کوتاه بر روی ذهن مخاطب تاثیر مثبت ایجاد کنید چند فضای مناسب در اختیار دارید که در تصویر زیر نمایش داده شده است.

افزایش نرخ CTR با تکنیک های سئو

1- عنوان صفحه در نتایج جستجو

عنوان هر صفحه از سایت شما توسط تگ title که در هدر صفحه قرار دارد تعیین می شود. قبلا مقاله ای برای آموزش سئو عنوان صفحه منتشر کرده ایم که می تواند برای شما جذاب باشد. ولی در این بخش در مورد سئو صحبت نمی کنیم بلکه قصد داریم شانس کلیک را افزایش دهیم.

به طور متوسط فضای موجود برای عنوان در نتایج جستجو 70 کاراکتر است که به شما اجازه می دهد از عبارات جذابی در آن استفاده کنید. برخی کلمات هستند که در فضای وب رواج یافته و نشان دهنده یک مفهوم مشخص به کاربر هستند. به طور معمول درصد بیشتری از کاربران با دیدن این عبارات در عنوان صفحه روی آن کلیک می کنند. برای مثال می توان به عبارات زیر اشاره کرد.

امروز، همین حالا، سریع، قدم به قدم، آسان، ساده، ارزان، رایگان، چیست و … استفاده از این عبارات در عنوان صفحه می تواند شانس شما را برای افزایش CTR به شدت افزایش دهد.

2- نمایش توضیحات متا در نتایج جستجو

توضیحات متا دقیقا زیر عنوان نمایش داده می شود و فضایی بزرگتر ولی با فونت کوچکتر در اختیار شما قرار می دهد. تا همین چند ماه پیش طول کاراکتر توضیحات متا حداکثر 170 کاراکتر بود ولی گوگل آن را تا سقف 320 کاراکتر افزایش داد.

هنگام نوشتن توضیحات متا تلاش کنید توصیفی دقیق از محتوای صفحه در اختیار او قرار دهید و با استفاده از جملات جذاب او را به مطالعه متن کامل مقاله ترغیب کنید. بعنوان مثال اگر در توصیف محصول خود بنویسید “به همراه هدیه ویژه” یا “همراه با ودیوی آموزشی” شانس شما برای انتخاب توسط کاربر بیشتر خواهد شد. پیشنهاد می کنم برای درک بهتر مقاله سئو توضیحات متا را مطالعه کنید.

3- استفاده از نشانه گذاری استاندارد یا Schema

احتمالاشما هم هنگام جستجو در نتایج گوگل سایت هایی را مشاهده کرده اید که در کنار عنوان و توضیحات اطلاعات تکمیلی نیز به کاربر نمایش می دهند. معروف ترین نمونه نشانه گذاری استاندارد به سیستم امتیازدهی مربوط می شود که همانند تصویر زیر و به صورت ستاره های زرد رنگ در نتایج جستجو نمایش داده می شود. استفاده از این ابزار به شما کمک می کند توجه کاربر را جلب کرده و CTR خود را بهبود دهید. برای درک مفهوم نشانه گذاری استاندارد مقاله Schema  چیست را مطالعه کنید.

آیا افزایش CTR بر سئو تاثیرگذار است؟

بله، افزایش نرخ کلیک شما تاثیر مستقیم بر رتبه بندی نتایج گوگل خواهد داشت. زمانیکه نرخ کلیک شما در مقایسه با جایگاهی که دارید بالاتر باشد گوگل با استفاده از الگوریتم RankBrain جایگاه شما را بهبود خواهد داد.

بعنوان مثال تصور کنید شما در رتبه 3  گوگل هستید، این رتبه به طور متوسط 9 درصد از کاربران را به خود جذب می کند. ولی لینک شما به دلیل جذابیت عنوان و توضیحات خود نزدیک به 15 درصد از مخاطبین را جذب می کند. این عدد نزدیک به درصد کلیک رتبه دو گوگل است. اگر رتبه دوم جذابیت لازم را برای کاربران نداشته باشد گوگل جای این دو لینک را با هم عوض خواهد کرد.

حتی اگر جایگاه شما بهبود نیابد شما می توانید با همان رتبه بازدیدکننده بیشتری کسب کنید. تصویر کنید که روزانه 1000 نفر عبارت مورد نظر شما را جستجو می کنند و 10 درصد آنها شما را انتخاب می کنند. حالا اکر نرخ کلیک یا CTR شما به 20 درصد افزایش یابد عملا بازدیدکنندگان شما دو برابر خواهد شد.

افزایش تعداد بازدیدکننده و بهبود رتبه در نتایج گوگل، موجب می شود که افزایش CTR سایت یکی از تکنیک های بسیار کاربردی و ارزشمند برای سئو در سال 2018 باشد.

افزایش CTR سایت با استفاده از ربات

یکی از اولین روش هایی که به ذهن متخصصین سئو میرسد ایجاد کلیک های غیرواقعی برای سایت است. اگر واقعا نرخ کلیک می تواند بر رتبه بندی گوگل تاثیر گذار باشد می توانیم ربات هایی طراحی کنیم که با IP های متفاوت عبارت مورد نظر ما را جستجو کرده و بر روی سایت ما کلیک کنند. با این کار CTR ما به شدت بالا میرود.

خوشبختانه (یا شاید متاسفانه) این تکنیک نه تنها تاثیری بر بهبود جایگاه شما نخواهد داشت بلکه ممکن است موجب از دست رفتن جایگاه فعلی و جریمه شما توسط گوگل شود. گوگل الگوریتم های پیچیده و قدرتمندی برای تشخیص ربات از کاربر دارد که به او اجازه می دهد به راحتی این رفتار را شناسایی کند. اطلاعاتی مانند محل جغرافیایی، سوابق اکانت گوگل، جستجو های پیشین و … که برای یک ربات قابل تعریف نیستند.

علاوه براین همواره در مقالات آموزش سئو تاکید کرده ایم که تکینک های فریبنده در کوتاه مدت ممکن است تاثیر مثبتی بر روند کاری شما داشته باشند ولی در درازمدت آسیب های جدی به سئو سایت شما وارد می کنند.

ممکن است تصور کنید که با استفاده از نیروی انسانی واقعی و با اکانت های گوگل می توان این رفتار را شبیه سازی کرد. بله در صورتیکه کاربران واقعی این رفتار را انجام دهند می تواند بر رتبه شما تاثیرگذار باشد ولی این تعداد کاربر را از کجا به دست می آورید؟

برخی کلمات ارزشمند ممکن است در روز هزاران بار جستجو شوند و جمع آوری این تعداد نیروی انسانی برای اثرگذاری بر نتایج منطقی بنظر نمیرسد. بهتر است این زمان و انرژی را صرف تولید محتوا و بهینه سازی سایت خود کنید.

اگر تجربه ای از بهبود جایگاه خود با افزایش نرخ CTR یا حتی از دست رفتن جایگاه به دلیل نرخ کلیک پایین دارید با ما در میان بگذارید. مشاورین وبسیما پاسخ گوی سوالات شما خواهند بود.

منبع:وبسیما

0

 

زمانیکه ربات گوگل وارد یک صفحه اینترنتی می شد بخش های مختلفی را مورد توجه قرار می داد که قبلا در مقاله تعیین کلمات کلیدی صفحه

 به آن پرداخته ایم. مهمترین بخش هایی که ربات گوگل بررسی می کرد عبارت بودند از:

 

  • عنوان صفحه
  • آدرس صفحه
  • متن جایگزین تصاویر
  • توضیحات متا
  • تگ های h1 و h2

البته هنوز هم ربات های گوگل توجه ویژه ای به این بخش ها و کلمات به کار رفته در آن دارند ولی بسیار باهوشتر از گذشته محتوای شما را آنالیز می کنند. در این مقاله تلاش می کنیم بفهمیم نقش محتوای طولانی در بهبود وضعیت سئو چیست.

در سال 2018 گوگل فقط به محتوا توجه نمی کند بلکه مفهوم کلیدی صفحه را درک خواهد کرد.

مفهوم کلیدی چیست؟

تشنگی یک مفهوم است، زمانیکه شما تشنه هستید می توانید این نیاز با عبارات گوناگونی بیان کنید. مثلا عباراتی مانند “من تشنه هستم” یا اینکه “از صبح آب نخوردم” یا عبارتی مثل “گلوم خشک شده”  همگی مفهوم تشنگی شما را به مخاطب اعلام می کنند. هریک از این عبارت ها می توانند یک کلمه کلیدی برای هدف گذاری سئو باشند ولی در سال 2018 هدف گذاری ما بر روی مفهوم کلیدی یعنی تشنگی انجام می شود.

در گذشته تکرار یک عبارت می توانست شانس شما را برای کسب جایگاه و بهبود وضعیت سئو افزایش دهد در حالیکه همان تکنیک امروز می تواند موجب جریمه شما توسط گوگل شود! امروز به جای استفاده از عبارات تکراری چند روش جایگزین را پیشنهاد میدهیم:

  • استفاده از عبارات هم خانواده و هم معنی
  • استفاده از عبارات توصیفی و مرتبط
  • پاسخ گویی به سوالات حاشیه ای و مرتبط با موضوع

مفهوم کلیدی جایگزین کلمه کلیدی در سال 2018

 Keyword Stuffing چیست؟

اگر در گذشته عادت داشتید که 2 تا 3 درصد محتوای شما تکرار کلمه کلیدی هدف باشد از سال 2018 به این فکر کنید که تنها 2 تا 3 بار تکرار کلمه کلیدی کفایت می کند و این کمبود حضور کلمه در صفحه را با یکی از سه روش بالا جبران می کنیم تا در نهایت یک مفهوم کلیدی را به گوگل و کاربر القا کنیم.

چرا مقالات طولانی موفق تر هستند؟

گوگل به عنوان بهترین موتور جستجو تلاش می کند بهترین صفحات را به کاربران خود پیشنهاد دهد و در بیشتر مواقع بهترین صفحات آنهایی نیستند که مملو از کلمات کلیدی و کلمات تکراری هستند. بلکه صفحاتی هستند که یک مفهوم کلیدی را به صورت کامل بررسی کرده اند.

صفحاتی که یک موضوع را به صورت کامل بررسی کرده باشند سوالات زیادی از کاربر را در همان صفحه پاسخ می دهند. به همین دلیل محتوای طولانی در حال حاضر شانس بیشتری برای کسب جایگاه در نتایج گوگل دارد. البته دلیل این جایگاه فقط طولانی بودن محتوا نیست بلکه مفهوم ارایه شده در آن باید دقیق و جامع باشد.

یک محتوای طولانی از نظر گوگل شبیه به یک هایپرمارکت است که کاربر می تواند با یک بار مراجعه اطلاعات گوناگونی را دریافت کرده و نیاز خود را به صورت کامل برطرف کند. محتوای کوتاه شبیه به یک مغازه سنتی است که می تواند بخشی از نیاز کاربر را به خوبی برطرف کند ولی هیچ پاسخی برای سایر سوالات او ندارد و کاربر مجبور خواهد شد برای اطلاعات تکمیلی به سایت ها و صفحات دیگر مراجعه نماید.

تمام سوالات کاربر در مورد آن مفهوم کلیدی را پاسخ دهید

گوگل اهمیت زیادی به راحتی کاربران می دهد و به همین دلیل محتوای طولانی که حول یک مفهوم کلیدی است شانس بیشتری در مقایسه با یک مقاله معمول در مورد یک کلمه کلیدی خواهد داشت. به عبارت دیگر گوگل هایپرمارکت را به فروشگاه های سنتی ترجیح می دهد.

نمودار زیر به صورت مقایسه ای تعداد کلمات به کار رفته در مقاله در مقایسه با جایگاهی که در نتایج جستجو کسب کرده اند نمایش می دهد. در مقالات پیشین وبسیما در زمینه آموزش سئو اعلام کرده بودیم که محتوای شما بهتر است 500 تا 800 کلمه باشد ولی در حال حاضر ما پیشنهاد می کنیم مقالات شما حداقل 1200 و کداکثر 2000 کلمه باشند تا شانس شما برای کسب جایگاه بیشتر شود.

محتوای طولانی شانس بیشتری برای کسب جایگاه در مفهوم کلیدی دارد

آیا فقط طولانی بودن محتوا کفایت می کند؟ مسلما نه. منظور ما از محتوای طولانی متنی است که موضوعات مختلفی پیرامون یک مفهوم کلیدی را پوشش داده باشد.

چطور یک محتوای طولانی برای یک مفهوم کلیدی بنویسیم؟

زمانیکه قصد دارید یک مقاله ارزشمند و طولانی در مورد یک مفهوم کلیدی بنویسیم باید موضوعات مختلف پیرامون آن موضوع را شناسایی کرده و برای هرکدام توضیحاتی در متن درج کنیم. هرچقدر موضوعات جانبی پوشش داده شده در مقاله بیشتر باشد شانس شما بیشتر خواهد بود.

نمودار زیر نسبت تعداد موضوعات جانبی در آن مفهوم کلیدی به جایگاه کسب شده توسط مقاله در گوگل را نمایش می دهد. به طور معمول پیشنهاد می شود شما حداقل 7 موضوع جانبی برای آن مفهوم را پوشش دهید.

تاثیر تعداد موضوعات جانبی در مورد یک مفهوم کلیدی بر جایگاه صفحه

بعنوان مثال فرض کنید قصد دارید مقاله ای با عنوان “بوت استرپ چیست” تهیه کنید. این مقاله می تواند موضوعات جانبی زیر را نیز پوشش دهد:

  • بوت استرپ در چه سالی منتشر شد
  • چرا نام آن بوت استرپ است
  • بوت استرپ توسط چه شرکتی تولید شده است
  • چه نسخه هایی برای بوت استرپ وجود دارد
  • طراحی ریسپانسیو چیست
  • مزایای بوت استرپ چیست
  • معایب بوت استرپ چیست
  • چه سایت هایی از بوت استرپ استفاده کرده اند

یافتن کلمات پیشنهادی گوگل در مورد مفهوم کلیدی

برای آنکه بتواند موضوعات و حواشی مورد توجه پیرامون مفهوم کلیدی خود را پیدا کنید باید ابتدا بدانید کاربران عموما چه عباراتی را جستجو می کنند و برای این کار بهتر است از پیشنهادات گوگل هنگام جستجو استفاده کنید. این پیشنهادات عملا پرجستجوترین عبارات کاربران در موضوع مورد نظر شما هستند.

1- استفاده از پیشنهادات گوگل هنگام جستجو

اولین قدم برای یافتن کلمات کلیدی پیشنهادی گوگل جستجوی عبارت مورد نظر در گوگل است. به محض آنکه شروع به نوشتن در نوار جستجو می کنید پیشنهادی به شما نمایش داده می شوند. این پیشنهادات عباراتی هستند که توسط کاربران جستجو شده اند و با متن وارد شده توسط شما شروع می شوند. تصویر زیر نمایی از این پیشنهادات گوگل است.

لیست کلمات کلیدی پیشنهادی گوگل هنگام جستجو

همین روند را برای این لیست از کلمات ادامه میدهید و پیشنهادات مرتبط با هریک از آنها را پیدا می کنید. در نهایت شما لیستی بلند از عبارات مورد نظر کاربران خواهید داشت که خوراک لازم برای نگارش محتوا و تعیین تگ های h2 در مقاله شما خواهند بود.

وبسیما ابزاری کارآمد و ساده برای دسترسی به این پیشنهادات تهیه کرده است که به شما اجازه می دهد با وارد کردن عبارت مورد نظر خود لیست پیشنهادات مرتبط با آن را دریافت کرده و همزمان لیست پیشنه

این ابزار می تواند با یک جستجوی ساده تا 100 کلمه یا عبارت هدف پیرامون آن مفهوم کلیدی را در اختیار شما قرار دهد. برای استفاده از این ابزار به صفحه کلمات پیشنهادی گوگل مراجعه کنید. تصویر زیر نمونه ای از خروجی ابزار بهترین کلمات پیشنهادی گوگل است.

ابزار جستجوی کلمات کلیدی پیشنهادی گوگل

2- استفاده از پیشنهادات گوگل در صفحه جستجو

علاوه بر پیشنهادات لحظه ای که هنگام جستجو به شما نمایش داده می شود. عبارات دیگری نیز در پایین صفحه نتایج جستجو در اختیار شما قرار می گیرد. این پیشنهادات از نظر املایی و جمله بندی با عبارت جستجو شده توسط شما متفاوت هستند ولی همگی مرتبط با مفهوم کلیدی مورد نظر شما خواهند بود.

تصویر زیر نمایی از پیشنهادات گوگل برای عبارت بوت استرپ چیست هستند که به شما کمک می کند. عبارات مرتبط و موضوعات داغ برای این مفهوم کلیدی را شناسایی کنید.

کلمات پیشنهادی گوگل در انتهای صفحه نتایج جستجو

3- استفاده از ابزار keyword planner

این ابزار یکی از ابزارهای زیرمجموعه google adwords است که برای نمایش تبلیغات در نتایج جستجوی گوگل مورد استفاده قرار می گیرد. در این بخش شما می توانید عبارات مورد نظر خود را وارد کرده و علاوه بر دریافت تعداد جستجوی ماهانه هرکدام عبارات پیشنهادی گوگل مرتبط با آن موضوع را نیز دریافت کنید.

برای آشنایی بیشتر با این ابزار پیشنهاد می کنیم مقالهآموزش کار با ابزار keyword planner را در وبسیما مطالعه کنید.

سخن پایانی

هر روز الگوریتم های گوگل قویتر از گذشته و با هوش بالاتر صفحات را بررسی می کنند. تمام تلاش گوگل درک بهتر از محتوای صفحه و ارایه بهترین نتایج به کاربران خود است. در نتیجه نقش محتوا هم چنان در سئو 2018 پررنگ باقی خواهد ماند و تهیه محتوا نیازمند وقت و دانش بیشتری نسبت به گذشته است. محتوای شما باید پاسخگوی سوالات بسیاری از کاربران باشد و همزمان از نظر موتورهای جستجو ارزشمند باشد. هرچقدر دایره کلمات شما گسترده تر بوده و به ادبیات کاربران نزدیک باشد شانس شما برای کسب جایگاه بیشتر خواهد بود.

به صفحات پربازدید در سایت خود توجه کنید و ببینید که آیا محتوای طولانی و جامع کمکی به کسب جایگاه شما در نتایج گوگل داشته است؟ آیا توانسته اید با ارایه مقالات کوتاه و کم ارزش بازدیدکننده زیادی جذب کنید؟ تجربه خود را با ما و سایر خوانندگان این مقاله به اشتراک بگذارید.

منبع:وبسیما 

0

تاثیر تجربه کاربری بر سئو سایت

در دنیایی ایده آل می توان همه چیز را برای تجربه کاربری بهتر طراحی و اجرا نمود ولی نمی توان از اهمیت سئو چشم پوشی کرد. شرایط بسیاری در طراحی سایت وجود دارد که شما در دو راهی کاربر و گوگل قرار می گیرید و در این شرایط باید راه حلی پیدا کنید که هردو را به خوبی پوشش دهد. گوگل تلاش می کند سایت هایی را به کاربران پیشنهاد دهد که تجربه خوبی در آن داشته باشند و همین موضوع موجب می شود که رابط کاربری مناسب بر سئوی سایت شما تاثیرگذار باشد.

تجربه کاربری مناسب می تواند تاثیر مثبت بر سئو داشته باشد

سرعت بارگذاری صفحات، ساختار ارایه محتوا، نمایش صحیح در موبایل و تبلت، ارایه تصاویر و ویدیو مرتبط با موضوع، قابلیت ارسال دیدگاه و پاسخ گویی به آنها، امکان امتیازدهی به محتوا، اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی و … همگی مواردی هستند که هم بر تجربه کاربری و هم بر سئو سایت شما تاثیر مثبت خواهند داشت. ولی شرایطی هستند که این دو مهم در تقابل با یکدیگر قرار می گیرند و شما باید راه حلی برای حفظ هردو داشته باشید.

تجربه کاربری چیست؟

طبق تعریفی که در ویکی پدیا آمده است طراحی تجربه کاربر (UXD یا UED) فرایند بهبود رضایت مشتری و وفاداری او با بهبود قابلیت استفاده، سهولت استفاده و لذت های ارائه شده در تعامل بین مشتری و محصول است. به بیان ساده تر تجربه کاربری یعنی راحتی کاربر هنگام استفاده از سایت و درک سریع محتوای موجود در آن.

تجربه کاربری چیست و چه تاثیری بر سئو دارد

سرعت سایت، طراحی گرافیکی، نمایش صحیح در موبایل، استفاده از فونت و رنگ مناسب، دسترسی راحت به محتوا، انتخاب ادبیات مناسب برای سایت و بسیاری فاکتورهای دیگر را می توان بر تجربه کاربری یک سایت موثر دانست. تجربه کاربری خوب در کنار سئوی قوی می تواند تضمینی برای موفقیت کسب و کار شما باشد ولی این دو همیشه با هم همراه نیستند و در مواردی رو در روی هم قرار می گیرند. در ادامه 4 نقطه تقابل سئو و تجربه کاربری را با هم بررسی می کنیم.

 

1- ساختار صفحه بندی و آدرس دهی خود را اصلاح کنید

در دنیایی که سئو و گوگل اولویت ما نباشند تلاش می کنیم تا بیشترین محتوای ممکن را در اختیار کاربر خود قرار دهیم تا با مراجعه به یک صفحه کلیه اطلاعات مورد نیاز خود را در دسترس داشته باشد. برای درک بهتر این بخش سایت دانرو را مثال میزنیم. این سایت تلاش می کند اطلاعات مربوط به مشاغل و مکان های موجود در سطح شهر را به کاربران خود ارایه دهد.

در دنیای بدون سئو می توانیم یک صفحه جستجوی پیشرفته داشته باشیم تا کاربر به راحتی با انتخاب موقعیت و دسته بندی مورد نظر خود لیست تمامی مراکز مرتبط را مشاهده کرده و با کلیک روی هرکدام اطلاعات آن را دریافت کند. ولی در این شرایط کل سایت ما در یک صفحه خلاصه می شود و عملا هدف گذاری بر روی عبارات پرجستجو در گوگل غیرممکن خواهد شد.

اشتباهات سایت دانرو برای سئو سایت

کلمات کلیدی بسیاری مانند؛ آموزشگاه خیاطی تهرانپارس، رستوارن نزدیک پارک وی یا آتلیه عکاسی کودک هستند که کاربران در گوگل جستجو می کنند. آیا شما صفحه مناسبی برای آنها پیش بینی کرده اید؟ آیا ممکن است یک صفحه از سایت شما در همه این کلمات جایگاه مناسبی کسب کند؟ و از همه مهمتر کاربری که از گوگل وارد این صفحه می شود پاسخ مناسبی دریافت می کند؟

به طور حتم جواب همه این سوالات خیر خواهد بود! برای موفقیت در سئو باید متناسب با هر مفهوم کلیدی که کاربران جستجو می کنند صفحه ای اختصاصی داشته باشید و در این صفحه مح

بعنوان مثال کاربری که آموزشگاه خیاطی تهرانپارس جستجو می کند بهتر است به صفحه ای ارجاع داده شود که اولا آدرس اختصاصی بر روی سایت شما داشته باشد و دوما اینکه محتوای صفحه دقیقا مرتبط با جستجوی او پیش بینی شده باشد. یعنی همه آموزشگاه های خیاطی در محله تهرانپارس را نمایش دهد. این استراتژی حتی برای تجربه کاربری افرادی که از گوگل وارد سایت شما می شوند مناسب تر است.

یک نمونه بسیار موفق با همین استراتژی سایت باما است که توانسته محتوای قابل جستجو را در آدرس های اختصاصی به کاربران نمایش دهد. هر جستجو عملا شما را به صفحه ای جدید منتقل می کند و شما همچنان امکان تغییر جستجوی خود را خواهید داشت. هریک از این صفحات به صورت مجزا توسط گوگل ایندکس شده و البته جایگاه مناسبی نیز کسب کرده اند.

بررسی تجربه کاربری سایت باما و تاثیر آن بر سئو

2- منوی سایت هم در تجربه کاربری و هم در سئو موثر است

تجربه کاربری به ما القا می کند که بهتر است لینک ها و منوهای در دسترس کاربر را تا حد امکان محدود کنیم و تنها صفحات مورد نیاز را در هر بخش به او نمایش دهیم. بعنوان مثال اگر کاربر در سایت باما قرار دارد دسترسی به صفحاتی مانند خرید خودرو یا فروش خودرو برای او کفایت می کند زیرا می تواند جستجوی خود را در همان صفحه انجام دهد. تصویر زیر نمونه ای از دسترسی سریع کاربر و تجربه کاربری مناسب در طراحی منو است ولی وجود این تعداد لینک در منو عملا می تواند تاثیر منفی بر سئو همه آنها داشته باشد.

تاثیر منوی سایت بر سئو و تجربه کاربری

در نقطه مقابل میدانیم که لینک سازی داخلی تاثیر بسیاری بر کسب جایگاه بهتر و سئو خواهد داشت. در اینجا مجبور می شویم که لینک های بیشتری را در منو یا سایدبار خود قرار دهیم تا این صفحات تقویت شده و جایگاه بهتری کسب کنند. بعنوان مثال زیر مجموعه خرید خودرو می تواند دسترسی هایی مانند خرید اقساطی خودرو یا خرید خودروی دست دوم نیز قرار داد. این کار نه تنها برای موتورهای جستجو جذاب است بلکه برای بسیاری از کاربران شما نیز کاربردی خواهد بود. ممکن است همه کاربران شما توانایی لازم برای تشخیص مسیرهای درست به صفحه مورد نظر را نداشته باشند.

قبلا در مورد لینک سازی های داخلی و بایدها و نبایدهای آن در مقاله استراتژی لینک سازی دیجی کالا صحبت کرده ایم.

3- عبارات استفاده شده در صفحه غیرحرفه ای نباشند

فرض کنید که مدیر فروشگاه اینترنتی دیجی کالا هستید. کاربران شما هنگام جستجو در گوگل عبارت هایی مانند خرید آیفون 6 یا بهترین گوشی هوشمند را جستجو می کنند ولی آیا این امکان وجود دارد که شما عنوان محصولات خود را خرید آیفون 6 یا حتی گوشی آیفون 6 قرار دهید؟ این کار باعث می شود که صفحه شما از حالت رسمی خارج شده و عبارات غیر حرفه ای به کاربران نمایش داده شود.

آموزش جامع سئو موبایل

در این شرایط فضاهایی مانند تگ title و Meta description مهمترین جایی هستند که برای ارایه اطلاعات به کاربر از آنها استفاده می کنیم. این عبارت ها تنها در هنگام جستجو به کاربر نمایش داده می شوند و محتوای صفحه ما را غیر تخصصی نمی کنند. بعنوان مثال اگر عنوان محصول در سایت شما آیفون 6 است می توانید عنوان صفحه (Title Tag) را خرید گوشی آیفون 6 قرار دهید.

عنوان صفحه محصولات دیجی کالا برای سئو بهتر

تصور اینکه کاربر با دیدن عبارت آیفون 6 در نتایج گوگل می تواند تشخیص دهد که شما در مورد مشخصات فنی و شرایط خرید آن نیز توضیحاتی قرار داده اید دور از ذهن است. همچنین فضای توضیحات متا به شما کمک می کند تا اطلاعات بیشتری در مورد محتوای صفحه خود در اختیار کاربر قرار دهید. بعنوان مثال فروشگاه های بسیاری هستند که از عباراتی مانند بهترین قیمت، گارانتی اصل و … برای جذب بیشتر مخاطبان استفاده می کنند.

در محتوای صفحه عبارات پر جستجوی کاربران را قرار دهید. دقت کنید که استفاده از این عبارات صفحه شما را از حالت رسمی خارج نکند و هم چنان محتوا برای کاربران محترم باشد. معرفی گوشی و مشخصات فنی در سایت دیجی کالا با این هدف اضافه شده است. پیشنهاد می کنیم دو مقاله سئو عنوان صفحه و آموزش سئو توضیحات متا را نیز مطالعه کنید.

4- محتوا برای ربات گوگل قابل درک باشد

تکنولوژی های مختلفی برای طراحی صفحات وب استفاده می شود که برخی از آنها موجب بهبود چشم گیری در رابط کاربری سایت خواهند شد ولی در مقابل درک محتوای صفحه برای گوگل را غیرممکن می کنند. تکنولوژی هایی مانند Ajax و Angular سرعت دسترسی به اطلاعات را برای کاربر افزایش می دهند ولی دقت کنید که محتوای اصلی باید مستقیما در صفحه شما موجود باشد.

یک نمونه ناموفق می تواند سایت جار باشد. سایتی که آرشیو عظیمی از روزنامه ها و نشریات جمع آوری کرده و رابط کاربری بسیار مناسبی برای دسترسی به هرکدام ایجاد نموده است. ولی مشکل از جایی آغاز می شود که تمام محتوای صفحه بعد از ورود کاربر به آن از دیتابیس دریافت شده و به او نمایش داده می شود.

اگر سری به نسخه کش شده صفحات این سایت در گوگل بزنید متوجه می شوید که تمام صفحات از دید گوگل فاقد هرگونه محتوای ارزشمند هستند و عملا تنها فوتر سایت برای گوگل قابل درک است.

نمونه ای از تجربه کاربری خوب که سئو بدی ایجاد کرده است

از نمونه های ناموفق دیگر در این زمینه می توان به سایت رنو در ایران اشاره کرد سایتی با طراحی و محتوای مناسب ولی بسیار ضعیف در سئو که دلیل اصلی آن استفاده نادرست از تکنولوژی های مدرن طراحی وب بوده است.

محدودیت های ایجاد شده توسط تکنولوژی های مدرن به همان اندازه که خطرناک است می تواند برای شما کاربردی نیز باشد. منوی دیجی کالا یک نمونه استفاده صحیح از این روش برای بهبود رابطه کاربری و سئو به صورت همزمان است. در یک فروشگاه اینترنتی محتوایی مانند نحوه ارسال، زمان تحویل و ضمانت بازگشت در همه صفحات تکرار می شود و عملا محتوای شما را از مسیر اصلی خارج می کند. ولی با استفاده از چنین تکنیک هایی می توانید با حفظ محتوای مفید تاثیر منفی آن بر سئو را از بین ببرید.

جمع بندی

بیشتر تکنیک هایی که برای بهبود تجربه کاربری سایت پیشنهاد می شوند می توانند بر سئو سایت شما تاثیر منفی داشته باشند. ولی با کمی تغییرات کوچک در آنها می توانید این اثر منفی را از بین برده و یا حتی به یک نقطه قوت تبدیل کنید. تجربه کاربری و سئو هر دو بر موفقیت شما تاثیرگذار هستند و غفلت از هرکدام آنها می تواند مانع موفقیت و رشد شما شود. به دلیل همین اهمیت بالا بوده است که این مقاله در مجموعه آموزش سئو مبتدی قرار داده شده است.

در بسیاری موارد بررسی سایت های موفق موجب می شود که ما مسیر اشتباهی را برای سئو سایت خود انتخاب کنیم زیرا تنها خروجی سایت در دسترس ما بوده و هیچ اطلاعی از ایده و تصمیمی که منتهی به آن شده است نداریم. اگر احساس می کنید یک سایت اینترنتی موفق است پیش از الگو برداری تلاش کنید تا فلسفه و هدف آن را شناسایی کنید و بررسی کنید که دقیقا همسو با خواست شما باشد. با این کار می توانید نکات مثبت را به نفع خود برداشت کرده و نکات منفی را نادیده بگیرید.

منبع وبسیما

0

 

 از آنجا که صفحه تماس با ما یکی از پر بیننده ترین صفحات وب سایت است، محل بسیار مناسبی برای تبدیل بازدیدکننده به مشتری نیز می باشد. احتمالا بدون اینکه خودتان بدانید، در طراحی این صفحه دچار اشتباهاتی شده اید که اثری منفی بر نرخ تبدیل می گذارند. اگر مطمئن نیستید که صفحه تماس با ما وب سایت شما دچار اشکال است یا نه، در ادامه با ما همراه شوید. در این مقاله به 8 اشتباه رایجی که در طراحی صفحه تماس با ما رخ داده و سبب اثر گذاری منفی بر نرخ تبدیل می شود را بررسی کنیم. راه کارهای مناسب با هر مشکل نیز ارائه می شود.

صفحه تماس با ما در طراحی سایت اهمیت زیادی دارد

1. سایت به کلی صفحه تماس ندارد

بزرگ ترین اشتباهی که می تواند رخ بدهد، و البته واضح ترین آن ها نیز هست، عدم وجود صفحه تماس با ما می باشد. طراحی وب سایت های پشخصی همه گیر شده و در بسیاری از آنها طراحی صفحه تماس با ما نادیده گرفته می شود.

به جای صفحه تماس با ما، برخی از مالکین وب سایت ها به قرار دادن آیکون های صفحات اجتماعی در بخش بالایی وب سایت خود بسنده می کنند. این کار روشی عالی برای نشان دادن این نکته است که شما حضوری فعال در شبکه های اجتماعی دارید، اما برای افرادی که در هیچ یک از شبکه های اجتماعی عضو نیستند و یا کسانی که به دنبال کسب اطلاعات در رابطه با محصول یا خدمات شما هستند هیچ کمکی نمی کند.

راه حل ساده، طراحی صفحه تماس با ما است. زمانی که برای طراحی صفحه اصلی وقت بسیاری صرف کرده و آنرا با ویدیوهای HD و بکگراندparallax مزین کرده اید، عدم وجود صفحه تماس هیچ توجیهی ندارد. کاربران نمی توانند با شما تماس گرفته و ممکن است تصور کنند که به آنها اهمیتی نمی دهید.

باز طراحی سایت چیست؟

2. دسترسی به صفحه تماس سخت است

حتما تا به حال به این مساله برخورد کرده اید که هر چقدر که به دنبال صفحه تماس با ما می گردید آن را پیدا نمی کنید. تماس با مسئول وب سایت به بازی ای تبدیل می شود که شما در آن نقش بازیگر را دارید.

معمولا اگر صفحه تماس را در منوی ناوبری نیابید، احتمالاً در قسمت فوتر آن را پیدا می کنید. در حالیکه این کار به نظر مناسب و بدون مشکل می آید، اما برای کابران نامفهوم است. بدتر آن که در مواقعی برای پیدا کردن صفحه تماس گم شده، باید از سرچ گوگل کمک بگیریم.

بهتر است همیشه لینک صفحه تماس با ما را در منوی ناوبری وب سایت خود قرار دهید. آن را در بخش فوتر نگذارید چون ممکن است کاربر را خسته کرده و سبب شوید تا او سایت را ترک کند. این یعنی به دلیل طراحی بد رابط کاربری، یک مشتری بالقوه را از دست داده اید. با قرار دادن لینک صفحه تماس با ما در منوی ناوبری و استفاده از لغت ساده “تماس” یا Contact، بازی حدس زدن را از میان برده اید.

3. فیلدهای غیرضروری در طراحی فرم تماس

طراحی صفحه تماس یک هنر است و حرفه ای شدن در طراحی آن نیازمند تمرین بسیار می باشد. وقوع خطا در آن بسیار آسان است. صفحات تماس معمولاً به 2 دسته تقسیم می شوند؛ یا در آنها فیلدهای کافی وجود ندارد یا اینکه تعداد فیلدها در آن ها بسیار زیاد بوده و در برخی نام مادربزرگتان را هم از شما طلب می کنند! به این ها باید فیلد ترسناک درخواست شماره تلفن را نیز اضافه کرد.

کاربران می خواهند اطلاعاتی را که شما به آنها احتیاج دارید را در اختیارتان بگذارند، اما اگر ابزار اینکار را در اختیارشان قرار ندهید ممکن است مشتری دیگری را از دست بدهید. در طرف مقابل، کاربران زمان و حوصله کافی برای پر کردن تعداد زیادی فیلد، آن هم جهت اطلاع از اینکه کد تخفیف کار می کند یا نه، ندارند. همچنین اگر توضیحات لازم را برای هر فرم و نحوه پر کردن آنها ارائه نکنید، ممکن است باز هم نرخ تبدیل خود را کاهش دهید.

فرم تماس را با توجه به مقصود سایت و مخاطب هدف طراحی کنید. اگر کاربری حس کند که فرم قرار داده شده به او اجازه ی رفع نیازهایش را نمی دهد، آن فرم کارایی ندارد. اگر فرم بیش از 2 دقیقه برای پر کردن زمان ببرد، احتمالاً سوالات بی موردی را در فرم گنجانده اید. به طور معمول اضافه شدن هر فیلد اضافی به یک فرم می تواند شانس تکمیل آن توسط مشتری را تا 10 درصد کاهش دهد.

طراحی صفحه تماس با ما برای سایت

4. از نوع درخواست های ارسالی برای بهبود صفحه تماس با ما استفاده کنید

این مورد شاید ربطی به خود صفحه تماس نداشته باشد، اما آنالیز دقیق از درخواست های ثبت شده، می تواند موجب بهبود دیزاین صفحه تماس شما، ظاهر و جزییات آن خواهد شد. آنالیز کردن درخواست های ثبتی، به شما دید خوبی ازعلت تماس کاربران با شما خواهد داد. در نتیجه می توانید تغییرات دلخواه را برای افزایش کارایی صفحه و رضایت مشتریان انجام دهید.

موضوعاتی که کاربران در مورد آنها بیشترین پیام را ارسال می کنند انتخاب کنید. سپس آنها را در یک منوی dropdown قرار دهید. با این کار آنها می توانند نزدیک ترین موضوع را برای پیام خود از میان این موضوعات انتخاب کنند. تحلیل کردن همچنین سبب آگاهی از مشکلات احتمالی وب با توجه به تکرر و تعدد پیام های ارسالی خواهد شد.

تنها به پاسخ دادن به پیام ها بسنده نکنید. از پیام های ارسالی آمار تهیه کنید چرا که اگر کسی برای مشکلی با شما تماس بگیرد، احتمال آنکه فرد یا افراد دیگری نیز در مورد همان مساله با شما تماس بگیرند زیاد خواهد بود.

5. فرم تماس به تنهایی کارایی لازم را ندارد

فرم ها راهی ارتباطی عالی برای برقراری تماس هستند اما همیشه راحت ترین راه برای تماس گرفتن نیستند. معمولاً وقتی کاربری می خواهد با شما تماس بگیرد، برای امری مهم این کار را انجام می دهد بنابراین نباید او را محدود کنید. قرار دادن بیش از یک راه ارتباطی، شما را در دسترس تر خواهد کرد.

بهترین راه ارتباطی برای کاربران شما تماس تلفنی است اما اگر به هر دلیل نمیخواهید شماره تماس خود را بر روی صفحه قرار دهید، باید بیش از یک راه ارتباطی برای برقرای تماس با خود بر روی سایت قرار دهید. اگر نمی خواهید آدرس شرکت یا آدرس های الکترونیکی خود را بروی سایت بگذارید، می توانید از آیکون های معروف شبکه های اجتماعی استفاده کنید.

6. استفاده از روش های آنتی اسپم

دریافت پیام های اسپم و فرم های بی هدف می تواند برای شما آزاردهنده باشد و در مقابل استفاده از کپچا در طراحی فرم تماس سایت می تواند موجب کاهش نرخ تبدیل و آزار مخاطبین شما هنگام تکمیل فرم ها گردد. در صفحه تماس با ما معمولا با قراردادن چند فیلد اجباری مشکل اسپمرها برطرف می شود. در صورتیکه همچنان پیام های نامناسب دریافت می کنید پیشنهاد می کنیم که از سوالات ساده و کپچای آسان در این صفحه استفاده کنید.

7. کاربران از ارسال پیام خود مطمئن شوند

تنها به این دلیل که فرمی پر و ارسال شده است، به معنای آن نیست که پاسخ دادن به آن حتمی است. حتما بارها پیش آمده است که با صرف زمان، فرم های متعددی را در وب سایت های گوناگونی پر کرده و پس از ارسال آنها هیچ گاه پاسخی دریافت نکرده اید. این مساله سبب ناامیدی شما می شود، حس می کنید که هیچ کس پیام شما را ندیده و توجهی به آن نکرده است.

عدم توجه به پیام های ارسالی فرم، می تواند ضربه بزرگی به فرصت های احتمالی وارد کند. با این کار به کاربران نشان می دهید که در مدیریت وب سایت خود ضعف داشته و به ارتباط با مشتریان خود اهمیتی نمی دهید.

زمان تقریبی پاسخ گویی به فرم تماس مشخص باشد

برای حل این مشکل می توانید فرم خود را به یکی از ایمیل هایی که مرتباً آن را چک می کنید وصل کرده یا کسی را مسئول بررسی آن کنید. لزومی ندارد در سایت خود فرم تماس قرار دهید وقتی که قرار نیست به خود زحمت داده و پیام های ارسالی را پاسخ دهید.

برای احترام گذاشتن به کاربران می توانید پس از ارسال پیام توسط آنها، متنی را روی صفحه با این عنوان که “پیام شما را دریافت کردیم و در اسرع وقت آن را پاسخ خواهیم داد” بر روی صفحه نمایش دهید.

8. فرم هایی که کار نمی کنند

در برخی اوقات، قسمت هایی از وب سایت از کار می افتند. این ها بخشی از طبیعت کار است اما این بدین معنی نیست این نواقص باید حل نشده باقی بمانند. فرم ها می توانند به شکل های مختلفی از کار بیفتند. از دکمه های ارسال گرفته که فرم را ارسال نکرده تا فرم هایی که با وجود تکمیل تمام فیلدها توسط کاربر، پیغام تایید را نمایش نداده و به ارسال پیغام خطا ادامه می دهند. فرم ها به دلایل عجیبی از کار می افتند.

اگرچه در بیشتر اوقات از کار افتادن فرم تماس تقصیر طراح نیست، مخصوصا در مواردی که از فرم های آماده استفاده می کنید، اما اهمیتی این موضوع اهمیتی برای بازدیدکنندگان ندارد. آنها به دنبال بهانه هستند تا وب سایت را ترک کنند. بسته به برنامه ریزی و حجم پیام های دریافتی، بایستی به طور ماهانه فرم خود را چک کنید، خصوصا اگر به تازگی پیامی دریافت نکرده اید. این کار به شما اجازه می دهد تا از وجود هرگونه اخلال در فرم پیش از کاربر اطلاع پیدا کرده و آن را رفع کنید.

همواره در حال ارتقای صفحه تماس خود باشید

حتی با وجود رفع تمامی مشکلات بالا، تکمیل فرم تماس خود را رها نکنید. احتمالا باز هم حفره هایی وجود دارند که سبب از دست رفتن مشتریان می شوند. دیگر بخش هایی که باید به آنها توجه نشان دهید، تست A/B، نوع بیان به کار رفته در دکمه های فرم و کاهش اصطکاک فرم تماس است.

منبع:وبسیما

0

 


محبوب ترین ابزارهای موجود برای بررسی سئو خارجی یک سایت و بک لینک های آن Moz.com و Ahrefs.com‌ هستند. این ابزارهای قدرتمند، ربات های خزنده ای را طراحی کرده اند که تمامی صفحات وب را بررسی کرده و لینک سازی انجام گرفته در آنها را تحلیل می کنند. با این کار لیست دقیقی از تعداد لینک های خروجی،‌کیفیت لینک های خروجی، تعداد دامنه های یونیک، عبارات لینک شده و صفحات لینک دهنده ایجاد می شود.

با بررسی این اطلاعات فاکتورهایی مانند اعتبار دامنه، اعتبار صفحه و نمره اسپم سایت محاسبه می شوند. این اعداد به شما کمک می کنند که تصمیم گیری بهتری در مورد وضعیت سئو خارجی یک سایت داشته باشید.

مشکل اصلی در کار با این ابزارها عموما قیمت بالا و پرداخت از طریق کارت های بین المللی است. به عنوان مثال برای استفاده از ابزار Moz.com نیاز به پرداخت نزدیک به 300 دلار در ماه داریم که برای اکثر فعالان این عرصه در ایران مبلغ زیادی است. در این مقاله در نظر داریم راه حلی سریع و رایگان را به شما معرفی کنیم ولی پیش از آن بهتر است برخی اصطلاحات و کلمات را با هم مرور کنیم.

چه فاکتورهایی در بررسی اعتبار سایت اهمیت دارند؟

برای بررسی اعتبار یک سایت یا صفحه باید وضعیت لینک سازی آن را به اعداد و مفاهیم قابل مقایسه تبدیل کنیم. مهم ترین فاکتورهای آنالیز ما به شرح زیر هستند.

اعتبار دامنه یا Domain Authority

این مفهوم اولین بار توسط سایت Moz معرفی و تعریف شدکه در محاسبه آن بیش از 40 فاکتور تاثیرگذار هستند. برخی از مهمترین فاکتورها عبارتند از:

  • تعداد بک لینک های کل صفحات سایت
  • تعداد دامنه های اختصاصی که به دامنه شما لینک داده اند
  • تعداد بک لینک های ارزشمند به دامنه
  • اعتبار دامنه صفحاتی که به سایت شما لینک داده اند
  • و …
برای تعیین اعتبار سایت و اعتبار دامنه نزدیک به 40 فاکتور مهم در نظر گرفته می شود

اعتبار دامنه یک عدد بین 0 تا 100 است ولی نباید به آن نگاه خوب و بد داشته باشیم. نمی توان گفت فرضا اعتبار دامنه بالای 50 خوب است یا زیر 30 بد است. این فاکتور معمولا برای مقایسه دو سایت مورد استفاده قرار می گیرد و باید برای تعیین بهتر و بدتر مورد استفاده قرار گیرد.

اعتبار صفحه یا Page Authority

همانطور که فاکتور اعتبار دامنه برای کل سایت محاسبه می شود اعتبار صفحه نیز برای یک آدرس مشخص از آن دامنه تعیین می شود. ممکن است اعتبار یک صفحه از سایت از اعتبار دامنه آن بیشتر یا کمتر شود.

Page Authority برای مقایسه ارزش و اعتبار دو صفحه در اینترنت محاسبه می شود. بعنوان مثال می توانید مشخص کنید که از بین دو صفحه کدام یک برای دریافت بک لینک ارزشمندتر است.

نمره اسپم یا Spam Score

نمره اسپم نیز توسط کمپانی MOZ معرفی شده است و به شما کمک می کند درصد احتمال اسپمر بودن یک سایت را پیدا کنید. برای تعیین نمره اسپم یک سایت فاکتورهای زیادی تاثیرگذار هستند که برخی از مهمترین ها عبارتند از:

  • تعداد صفحات سایت زیاد باشد ولی تعداد بک لینک های آن کم.
  • بک لینک های عموما به یک یا چند آدرس مشخص از سایت شما هستند.
  • محتوای صفحات سایت کم یا بی ارزش است.
  • نشانه گذاری انجام شده در سایت غیرواقعی باشد.
  • درصد بک لینک هایی که با نام برند شما هستند کم است.
  • تعداد لینک های فالو و نوفالو سایت همخوانی ندارد و درصد زیادی از آنها فالو هستند.
  • تعداد بک لینک های سایت خیلی زیاد است.
  • بک لینک هایی که از سایت های دیگر دریافت شده در منوی اصلی بوده است.
  • تعداد کاراکترهای نام دامنه خیلی زیاد باشد.
  • و ….
spam score یکی از فاکتورهای مهم در تعیین اعتبار سایت است

نمره اسپم عددی بین 0 تا 17 است که در عمل درصد احتمال اسپمر بودن آن سایت را نشان می دهد. اگر نمره اسپم یک سایت بین 0 تا 4 باشد یعنی احتمال اسپمر بودن آن کمتر از 7.5 درصد است. اگر این نمره بین 5 تا 7 باشد این احتمال بین 10 تا 30 درصد خواهد بود.

اگر نمره اسپم یک سایت 8 باشد به احتمال 56 درصد اسپمر خواهد بود و برای نمره 9 این احتمال به 72 درصد میرسد. نمره های اسپم 13 به بالا یعنی که این سایت بدون شک یک سایت اسپمر است.

بررسی اعتبار سایت چه زمانی مورد نیاز است؟

شاید در اولین قدم کنجکاو باشید که وضعیت اعتبار سایت خودتان را بررسی کنید. به طور حتم این کار به شما دید درستی از فعالیت هایی که برای سئوی خارجی انجام داده اید خواهد داد. ولی در نظر داشته باشید که اعتبار یک سایت زمانی ارزشمند است که برای مقایسه با یک رقیب مورد استفاده قرار گیرد.

1- آنالیز رقبا

یکی از مهمترین کاربردهای بررسی اعتبار سایت،‌ آنالیز رقبا است. به عنوان مثال تصور کنید که میخواهید در عبارتی مانند “خرید خودرو” جایگاه کسب کنید. بهتر است ابتدا این عبارت را در گوگل جستجو کرده و لیستی از سایت هایی که هم اکنون جایگاه مناسبی دارند تهیه کنید.

در قدم بعدی اعتبار این سایت ها را بررسی کرده و با سایت خود مقایسه کنید. اگر اعتبار دامنه آنها پایین است یا نمره اسپم بالایی دارند یعنی شما شانس زیادی برای رقابت با آنها و کسب جایگاه بهتر دارید.

2- خرید بک لینک یا رپورتاژ آگهی

خرید بک لینک و ریپورتاژ آگهی روش هایی برای کسب بک لینک ارزشمند و بهبود وضعیت سئو شما هستند. با یک جستجوی ساده سایت های زیادی پیدا می کنید که پیشنهاد قیمت های متنوعی را برای خرید رپورتاژ آگهی یا خرید بک لینک ارایه داده اند.

قبل از انتخاب یک سایت باید اعتبار آن را به خوبی بررسی کنید. برای این کار اعتبار دامنه و نمره اسپم اهمیت بسیار زیادی خواهند داشت. سایت هایی که نمره اسپم 5 یا بالاتر دارند انتخاب مناسبی برای خرید رپورتاژ آگهی یا بک لینک نیستند. یا اگر اعتبار دامنه یک سایت کمتر از 30 باشد عملا گزینه مناسبی برای شما نخواهد بود.

چطور اعتبار یک سایت را بررسی کنیم؟

ابزارهایی مانند Moz برای این کار بسیار ایده آل هستند ولی شما یا باید اکانت غیررایگان تهیه کنید و یا دسترسی محدود به این اطلاعات خواهید داشت. وبسیما به تازگی ابزاری برای بررسی اعتبار سایت تهیه و معرفی کرده است که با استفاده از آن می توانید آدرس یک صفحه یا دامنه را وارد کرده و به سرعت مهمترین فاکتورهای لازم برای بررسی رقابت پذیری و ارزشمند بودن آن را دریافت کنید.

ابزار رایگان بررسی اعتبار سایت

در این ابزار اطلاعات مهمی مانند اعتبار دامنه، اعتبار صفحه، نمره اسپم، رتبه جهانی الکسا، رتبه کشوری الکسا، تعداد لینک های خارجی صفحه، تعداد لینک های داخلی صفحه و تعداد لینک های خارجی ارزشمند (فالو) به شما ارایه می شود و به شما کمک می کند تا دید بهتری از اعتبار سایت یا صفحه مورد نظر داشته باشید.

منبع:وبسیما