امروز شنبه 26 آبان 1403
0

در این روش سازه ای قالب تونلی از نوعی قالب فلزی به شکل تونل جهت قالب بندی یکپارچه دیوار و سقف بتنی هرطبقه استفاده می گردد. بطوری که اسکلت بتنی ساختمان فقط شامل دیوار های بتنی برشی وسقف های دال بتنی بوده و فاقد هرگونه اعضای سازه ای معمول نظیر تیر و ستون است که پس از یک مرحله بتن ریزی (در یک روز) با گذشت 2 روز، با قرار دادن شمع در طبقه مذکور، امکان قالب برداری و انتقال به طبقه بالاتر وجود داشته و اسکلت یک طبقه به طور کامل به دست می آید. سیستم قالب تونلی که در سازه ها به کار برده می شود موجب استفاده بهینه از مساحت مفید زیر بنا می گردد. همچنین این سیستم مقاومترین سیستم سازه ای در برابر زلزله می باشد. به دلیل اینکه دیوارهای بتنی برشی و سقفهای بتنی ونیز بتن ریزی بدون وقفه این دو عضو قائم و افقی یکپارچگی سازه را به وجود می آورد لذا این روش ساخت مناسبترین سیستم برای مناطق زلزله خیز می باشد. از دیگر مزیتهای این روش مقاومت دیوارها و سقفهای بتنی در برابر آتش سوزی است. در سیستم قالب تونلی اجرای دیوارها و سقف در یک مرحله با هم انجام و بر این اساس سازه به صورت یکپارچه ساخته می شود. این سیستم مزایای زیادی در مقایسه با دیگر روشهای متداول ساخت دارد از جمله این که موجب کاهش هزینه و کوتاه نمودن دوره ساخت نسبت به روشهای متداول می شود. زمان کمتر در دوران ساخت از به هدر رفتن نیروی کار و درگیر بودن سرمایه در دوره زمانی طولانی جلوگیری می نماید و نهایتاَ باعث کاهش هزینه ها می شود. قابلیت استفاده از قالبها برای چند صد مرتبه نصب و بتن ریزی موجب سرشکن شدن وکاهش سرمایه گذاری و پائین آوردن هزینه های ساخت می گردد. به گونه ای که یک گروه متشکل از 8 یا 9 نفر در یک روز کاری ضمن نصب قالب و بتن ریزی یک واحد آپارتمان ینسبتاَ بزرگ را به سهولت به انجام برسانند.

0

میلگردA1:
این میلگرد با تنش جاری 2300 کیلوگرم بر سانتی متر مربع و تنش گسیختگی 3800 کیلوگرم بر سانتی متر مربع و تغییر شکل نسبی پلاستیکی (در زمان گسیختگی)25 درصد بعنوان میلگرد نرم شناخته شده و عمدتا بصورت صاف و بدون آج می باشد.این میلگرد برای آهنگری و تغییر شکل و انجام عملیات جوشکاری بر روی آن مناسب است.و بطور کلی بعنوان یک میلگرد داکتیل شناخته می شود.
میلگرد A2:
این نوع میلگرد با تنش جاری 3000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع و تنش گسیختگی 5000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع و تغییر شکل نسبی پلاستیکی (در زمان گسیختگی)19 درصد بعنوان میلگرد نیمه خشک (ترد)و نیمه نرم شناخته شده که بصورت آجدار و عمدتا آج فنری شکل می باشد.این میلگرد برای عملیات ساختمانی و خصوصا خاموت زنی مناسب بوده و انجام عملیات جوشکاری بر روی آن در صورت اجبار میسر بوده که البته توصیه می شود در صورت امکان از جوشکاری آن پرهیز شود.
میلگرد A3:
این میلگرد با تنش جاری 4000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع و تنش گسیختگی 6000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع و تغییر شکل نسبی پلاستیکی (در زمان گسیختگی)14 درصد بعنوان میلگرد خشک (ترد)مناسب عملیات سیویل صنعتی و ساختمانی بوده که بصورت آجدار و عمدتا آج جناقی می باشد و اکیدا برای آهنگری و تغییر شکلهای فراوان با زوایای تند مناسب نبوده و همچنین به هیچ وجه عملیات جوشکاری بر روی آن مجاز نمی باشد.                  

 


   

    

 

0

درز انقطاع:
برای جلوگیری از خسارت و کاهش خرابی ناشی از ضربه ساختمانهای مجاور به یکدیگر، بویژه در زمان وقوع زلزله، ساختمانهایی که دارای ارتفاع بیش از 12 متر یا دارای بیش از 4 طبقه هستند، باید به وسیله درز انقطاع از ساختمانهای مجاور جدا شوند؛ همچنین حداقل درز انقطاع در تراز هر طبقه برابر 100/1 ارتفاع آن تراز از روی شالوده است. این فاصله را می توان در محلهای لازم با مصالح کم مقاومت که در هنگام زلزله در اثر برخورد دو ساختمان به آسانی مصالح مزبور خرد می شوند، پر کرد.
درز انبساط:
برای جلو گیری از خراب های ناشی از انبساط و انقباض ساختمان بر اثر تغییر در جه حرارت محیطخارج یا جلو گیری از انتقال بار ساختمان قدیمی مجاور به ساختمانی که جدید احداث می شود، همچنین در مواردی که ساختمان بزرگ است واز چند بلوک متصل به هم تشکیل می شود، باید به کار بردن درز انبساط در محل مناسب پیش بینی شود. حد اقل فاصله ای از ساختمان با اجزای ساختمانی که باید در آن درز انبساط پیش بینی شود به نوع ساختمان، تعداد ظبقات، مصالح مصرفی و آب وهوای محل احداث بستگی دارد. بنابراین باید با مطا لعه کافی محل اندازه آن را مهندس طراح تعیین کند. برای پوشاندن و پرکردن فواصل درز انبساط از موادی که قابلیت ارتجاعی داشته با شند استفاده می شود این فواصل نباید با مصالح بنای یا ملات پر گردد.

0

این روزها کمتر کسی را می‌توان یافت که عبارت "تولید محتوا" را نشنیده باشد. چه به هنگام وبگردی روزمره (تولید محتوای سایت)، چه در حین چک کردن شبکه‌های اجتماعی، این عبارت زیاد به چشم می‌خورد. تولید محتوا که در حال حاضر یکی از رایج‌ترین اصطلاحات به شمار می‌رود، به معنی گردآوری، تدوین و خلق اطلاعات در مورد موضوعات مشخص در جهت ارائه به مخاطبان خاص (اصطلاحاً مخاطب هدف) است؛ این اطلاعات از طریق کانال‌های مختلف مانند وبسایت ها و شبکه‌های اجتماعی و به اشکال مختلف مانند متن، تصویر، صوت و ویدیو منتشر می‌شود. 

با وجود سادگی تعریف، سؤالات زیادی پیرامون تولید محتوای سایت وجود دارد؛ مثل اینکه تولید محتوا برای سایت چه ضرورتی داره؟ یا محتوای مناسب را به چه صورت باید نگارش کرد؟ اصول سئو در تولید محتوا به چه صورت باید به کار گرفته شوند؟ و…

در ادامه به پاسخ هر کدام از این سؤال‌ها می‌پردازیم.

0

تابحال به این موضوع فکر کرده اید که چه چیزی سایت را به صفحه ی اول گوگل می رساند؟ یا اصلا چگونه گوگل متوجه می شود یک سایت با محتوای مذکور وجود دارد؟ یا اینکه از میان تمامی روش هایی که برای افزایش رتبه سایت شما وجود دارد، کدام یک بهتر است؟ پاسخ تمامی این سوالات در کلمات کلیدی خلاصه شده است.

همانطور که می دانید قلب هر سایتی را سئوی آن تشکیل می دهد و با اطمینان می توان گفت یک سایت بدون سئو کاملا بی ارزش و متروکه محسوب می شود. چرا که این انتخاب کلمه کلیدی مناسب است که وب سایت شما را معرفی می کنند و در معرض دید ربات های گوگل قرار می دهند. ربات های گوگل هم متناسب با کلمات کلیدی شما، وب سایت را رتبه بندی می کنند. اما سوال این است که چرا برخی از این وب سایت ها در صفحه ی اول گوگل می باشند و برخی در نتایج برتر گوگل ظاهر می شوند؟ در واقع تمامی کلمات کلیدی برای افزایش رتبه ی سئو استفاده می شوند اما برخی از آن ها در نتایج برتر گوگل ظاهر می شوند و برخی دیگر از نظر گوگل ارزشی ندارند.

سئو

منظور از چگالی کلمه ی کلیدی چیست؟ چگالی انتخاب کلمه کلیدی مناسب را کاربران تعیین می کنند. این عدد میزان جستجوی کاربران را نشان می دهد. برخی از کلمات کلیدی مانند “طراحی سایت” پر سرچ هستند و در نتیجه برای ربات های گوگل از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشند. اما برخی دیگر از کلمات کلیدی به تعداد بسیار کمی سرچ می شوند و این کلمات از نظر گوگل اهمیت بالایی ندارند. حال می خواهیم به شما آموزش دهیم که برای وب سایت خود چه کلمات کلیدی را انتخاب کنید که بهترین و بیشترین نتیجه را دریافت کنید. با ما همراه باشید.

0

سئو به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که برای افزایش کمیت و کیفیت ترافیک ورودی وب‌سایت از طریق جستجوی ارگانیک موتورهای جستجو صورت می‌گیرد که افزایش بازدید سایت را به دنبال دارد.

سئو

سئو نقش ویژه‌ای در بهبود رتبه‌بندی سایت شما در موتورهای جستجو دارد و در نتیجه باعث افزایش رتبه و بازدید شما می‌شود. در حال حاضر، همه چیز به صورت آنلاین اتفاق می‌افتد. سئو به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که برای افزایش کمیت و کیفیت ترافیک ورودی وب‌سایت از طریق جستجوی ارگانیک موتورهای جستجو صورت می‌گیرد که افزایش بازدید سایت را به دنبال دارد. معروف‌ترین موتور جستجو در جهان،‌ موتور جستجوی گوگل است. بینگ و یاهو نیز از دیگر موتورهای جستجو هستند. زمانی که شما عباراتی را در موتور جستجو سرچ می‌کنید، نتایج در صفحه نتایج موتور جستجو (SERP) نمایش داده‌ می‌شود.

بنابراین شاید شما هم تصمیم گرفته‌اید که به سرعت یک وب‌سایت برای تجارت یا سازمان خود راه‌اندازی کنید. یا، تصمیم گرفته‌اید وب‌سایت موجود خود را احیا کنید. وقتی به دنبال این موضوع هستید مدام با این عبارت "SEO" یا سئو روبرو می‌شوید. این عبارت به چه معنی است؟ در اینجا معنی و نحوه نزدیک شدن به آن را بهتر توضیح خواهیم داد!

نزدیک به 60٪ از کل ترافیک در سایت‌ها مربوط به جستجوی گوگل می‌شود. اگر شما ترافیک سایر موتورهای جستجو محبوب (مانند بینگ، یاهو و یوتیوب) را نیز اضافه کنید، 70٫6٪ کل ترافیک از موتورهای جستجو سرچشمه می‌گیرد و باقی ترافیک وب، از منابعی مانند شبکه‌های اجتماعی و ایمیل‌ها می‌آید.

سئو چیست؟

سئو مخفف "Search Engine Optimization" یا بهینه‌سازی موتور جستجو است. این روش بهینه‌سازی صفحات وب شما برای رسیدن به جایگاه بالا در نتایج جستجوی گوگل یا سایر موتورهای جستجو است. سئو بر بهبود رتبه‌بندی در نتایج جستجوی ارگانیک متمرکز است. اگر وب‌سایتی دارید و می‌خواهید بازدید بیشتری داشته باشید، باید شناخت و رعایت نکات مرتبط با آن بخشی از تلاش‌های بازاریابی شما باشد.

رتبه‌بندی نتایج جستجو کلمات کلیدی توسط الگوریتم گوگل تعیین می‌شود. اگرچه الگوریتم گوگل مخفی باقی مانده است، اما سال‌ها تجربه در جستجوگرها ایده خوبی در مورد عوامل مهم رتبه‌بندی ایجاد کرده است. از نظر ما، عوامل موجود در الگوریتم گوگل را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد:

فاکتورهای سئو داخلی

رتبه‌بندی وب‌سایت شما تا حدودی توسط عوامل موجود در صفحه تعیین می‌شود. فاکتورهای سئو داخلی همه مواردی هستند که می‌توانید از طریق وب‌سایت واقعی خود تحت تأثیر قرار دهید. این عوامل شامل جنبه‌های فنی (به عنوان مثال کیفیت کد و سرعت سایت شما) و جنبه‌های مربوط به محتوا، مانند ساختار وب‌سایت شما یا کیفیت کپی در وب‌سایت شما است. این‌ها همه فاکتورهای مهم سئو داخلی هستند.

عوامل سئو خارجی

علاوه بر تکنیک های سئو داخلی، عوامل سئو خارجی نیز وجود دارد. این عوامل شامل لینک‌هایی از وب‌سایت‌های دیگر، توجه رسانه‌های اجتماعی و سایر فعالیت‌های بازاریابی خارج از وب سایت خودتان است. تحت تأثیر قرار دادن این عوامل سئو خارجی می‌تواند دشوار باشد. مهم‌ترین این فاکتورهای خارج از صفحه تعداد و کیفیت لینک‌هایی است که به سمت سایت شما هدایت می‌شوند. هرچه سایت‌های مرتبط و با کیفیت بیشتر به وب‌سایت شما لینک شوند، موقعیت شما در گوگل بالاتر خواهد بود.

یکی دیگر از فاکتورهای خارج از صفحه، رقابت شما در رابطه با تجارت خاص شماست. در بعضی موارد، داشتن رتبه بالاتر بسیار دشوارتر از بعضی دیگر است. از این رو رقابت‌پذیری بازار شما نیز در شانس رتبه‌بندی شما تأثیر به سزایی دارد.

سئو جامع (Holistic SEO)

سئو جامع یکی از اساسی‌ترین نکاتی است که شما حتما باید آن را شناخته و اصول آن را رعایت نمایید. این بدان معنی است که هدف اصلی شما باید ایجاد و نگهداری بهترین وب‌سایت ممکن باشد. سعی نکنید گوگل را گول بزنید، اما از یک استراتژی بلندمدت و پایدار استفاده کنید. اگر وب‌سایت شما از کیفیت بسیار بالایی برخوردار باشد به طور خودکار رتبه‌بندی می‌شود. گوگل می‌خواهد کاربران خود را به مکان مناسب برساند، زیرا ماموریت آن این است که تمام اطلاعات آنلاین جهان را فهرست بندی کند و آنها را به صورت جهانی قابل دسترسی و مفید کند.

علاوه بر این، البته گوگل می‌خواهد درآمد کسب کند. برای دستیابی به این هدف، آنها باید اطمینان حاصل کنند که مردم همچنان از گوگل استفاده می‌کنند. این بدان معنی است که آنها باید نتایج مورد نظر خود را به مردم نشان دهند. بنابراین اگر وب‌سایت شما در بازار شما بهترین است، گوگل می‌خواهد در نتایج بالاترین رتبه را به سایت شما بدهد.

رتبه‌بندی خوب و دائمی در گوگل نیاز به یک استراتژی سئو گسترده‌تری دارد که بر هر جنبه از وب‌سایت شما و بازاریابی آن متمرکز باشد. جنبه فنی، تجربه کاربری (UX)، محتوای وب‌سایت شما: همه باید درجه یک باشند. برای اینکه رتبه‌بندی خوبی در گوگل داشته باشید، باید روشی جامع برای سئو ایجاد کنید.

امروزه به جهت آسانی کارکرد و سادگی بسیار وردپرس یکی از قالب‌هایی است که بسیار استفاده می‌شود و ما در آنی آی تی گستر به صورت تخصصی به دلیل مزایای وردپرس به سئو این مجموعه از سایت‌ها می‌پردازیم. به صورت کلی می‌توان گفت که بهبود سایت وردپرس یا غیر وردپرسی شامل ایجاد محتوای با کیفیت بالا، سئو محتوا برای کلمات کلیدی خاص، ایجاد لینک داخلی و خارجی و بهبود عملکرد سایت از نظر فنی می‌باشد. سئو بهینه‌سازی وب‌سایت‌ها برای دستیابی به جایگاه بالا در نتایج جستجوی گوگل یا موتور جستجوی دیگر است. در آنی آی تی، ما معتقدیم که سئو جامع بهترین راه برای رتبه‌بندی وب‌سایت شما است زیرا شما بر جذاب سازی هر جنبه ای از سایت خود تمرکز می‌کنید. از هیچ  روش کلاهبرداری و سئو کلاه سیاه استفاده نکنید، زیرا در نهایت، این نتایج منفی برای رتبه‌بندی شما به همراه خواهد داشت. در عوض، با در نظر گرفتن کاربر خود، سئو پایدار را تمرین کنید و در دراز مدت از این مزیت بهره‌مند خواهید شد.

منبع: سایت تجارت نیوز

 

0

پیوند یکتا و استفاده از خط تیره

موتورهای جستجو خط تیره (–) و خط زیرین (_) را کاملا متفاوت از هم میشناسند. گوگل بطور واضحی مشخص کرده است که استفاده از خط تیره در پیوند یکتا (آدرس صفحات یا URL) در مقایسه با خط زیرین، شناسایی صفحات شما را برای موتور جستجویش آسانتر می کند. می توانید به بلاگ پشتیبانی گوگلپیشنهاد گوگل برای استفاده از خط تیره در پیوند یکتا

پیشنهاد گوگل برای استفاده از خط تیره در پیوند یکتا

در واقع گوگل خط تیره را بعنوان جداکننده کلمات در پیوند یکتا میشناسد ولی خط زیر را شناسایی نمی کند و کلمات را بهم چسبیده تشخیص می دهد. موتورهای جستجو درک متفاوتی نسبت به این دو کاراکتر در پیوندهای یکتا دارند، و این موضوع در تگ عکس‌ها نیز صادق است که تاثیر زیادی بر ایندکس صفحات سایت شما دارد.

برای مثال اگر پیوند یکتا سایت شما شامل عبارت جستجوگر_خودرو_باما (با خط زیر) باشد، موتورهای جستجو آن را بصورت جستجوگرخودروباما (بدون فاصله) شناسایی می کنند. مسلما کسی که این عبارت را در گوگل جستجو می کند کلمات را با فاصله از هم مینویسد، در مقابل اگر شما عبارت را بصورت جستجوگر-خودرو-باما (با خط فاصله) در پیوند یکتا وارد کنید و از کلمات کلیدی صفحه در این آدرس استفاده کنید موتورهای جستجو کلمات را با ترکیبات مختلفی شناسایی می کنند که بعضی از آنها را در پایین به شما نشان میدهیم:

  • جستجوگر خودرو باما
  • جستجوگر خودرو
  • خودرو باما
  • جستجوگر باما
  • جستجوگر
  • خودرو
  • باما
  • جستجوگر-خودرو-باما
  • جستجوگرخودروباما

نتیجتا شانس شما برای حضور در نتایج گوگل با استفاده از خط تیره در پیوند یکتا به شدت افزایش می یابد، اگر همین دلیل برای شما کافی نیست تا از خط تیره استفاده کنید توجه شما را به نکته دیگری جلب می کنیم؛ بطور معمول لینک‌ها در صفحات بصورت آندرلاین یا خط زیر نمایش داده می شوند و اگر شما در پیوند یکتا از خط تیره استفاده کنید کاربران آدرس شما را راحتتر تشخیص می دهند و در وارد کردن آن دچار مشکل نمی شوند به مثال نماسایت توجه کنید:

http://namasite.com/جستجوگر-خودرو-باما/

http://namasite.com/جستجوگر_خودرو_باما/

همانطور که مشاهده می کنید در پیوند یکتا با خط زیر آدرس به درستی دیده نمی شود و کاربران میان دو کلمه را فاصله تشخیص می دهند.

در نظر داشته باشید که گوگل همچنان پیوند یکتا با خط زیر را شناسایی می کند و اگر صفحات شما با این نوع آدرس دهی وضعیت سئو مناسبی دارند آنها را تغییر ندهید و نکات بالا را در صفحات جدید خود رعایت کنید. گوگل در نظر دارد تا در آینده خط زیر را مانند خط تیره برای روباتهای خود قابل فهم کند ولی تا آن زمان رعایت این نکات در پیوند یکتا ضروری بنظر میرسد.

در پایان دقت داشته باشید که استفاده از کلمات فارسی در پیوند یکتا یا همان آدرس صفحات به سئو شما و شناخت بهتر کلمات کلیدی سایتتان کمک می کند ولی با توجه به اینکه گوگل آدرس طولانی تری با استفاده از کاراکترهای انگلیسی برای آن می سازد، استفاده بیش از سه کلمه فارسی در پیوند یکتا توصیه نمی شود؛ پس سعی کنید همراه با کوتاه بودن پیوند یکتا کلمات کلیدی خود را در آن لحاظ کنید.

 

0

اهمیت توضیحات متا چقدر است؟

محتویات توضیحات متا در نتایج جستجوی گوگل قابل رویت است. زمانیکه سایت شما در میان صفحات بسیار دیگری در گوگل به کاربران اینترنتی نشان داده می شود، تنها توضیحات متا و عنوان صفحه قابل رویت است و همین دو عامل است که به کاربران در انتخاب بهترین نتیجه کمک می کند.

بعنوان مثال اگر شما بدنبال بلیط هواپیما باشید و در میان نتایج توضیحات متا ی صفحه‌ای شامل قیمت باشد، به احتمال زیاد آن سایت را به سایر گزینه‌ها ترجیح میدهید.

درج-اطلاعات-در-توضیحات-متا

درج اطلاعات در توضیحات متا

تعداد کلیک به نسبت نمایش یا نرخ کلیک سایت شما (Click-Through Rate: CTR) در صفحه نتایج جستجوی گوگل تاثیر زیادی بر رتبه بندی شما از نظر گوگل خواهد داشت. هرچه CTR صفحات سایت شما بالاتر باشد در رتبه بندی گوگل جایگاه بهتری خواهید داشت و این امر اهمیت تگ توضیحات متا را بهتر نشان می دهد. تحقیقات جدید سئو نشان می دهد که گوگل در الگوریتم رتبه بندی رنکبرین (RankBrain) خود اهمیت زیادی برای توضیحات متا از جهت افزایش نرخ کلیک CTR قائل است.

نکته: از عوامل تاثیرگذار دیگر بر رتبه سایت شما نرخ پرش یا بانس ریت (Bounce Rate) صفحات سایت است. نرخ پرش یا بانس ریت (Bounce Rate) در واقع درصد افرادی هستند که بلافاصله پس از ورود به یک صفحه از سایت شما از آن خارج می شوند و به صفحه نتایج برمی گردند، این امر به گوگل نشان می دهد که توضیحات متا شما با آنچه در سایت دارید متفاوت است و در رتبه شما تاثیر منفی خواهد داشت.

8 تکنیک سئو کلاه سیاه

5 نکته برای سئو بهتر توضیحات متا

در این بخش نکاتی برای بهینه سازی تگ توضیحات متا و بالابردن CTR به شما معرفی می کنیم.

1- یکتا بودن توضیحات متا

بهترین کار نوشتن توضیحات متا برای صفحه اصلی و صفحات داخلی بصورت مجزا و متفاوت از یکدیگر است. زمانیکه گوگل متوجه یکسان بودن توضیحات متا در چند صفحه می شود آن را در گوگل وبمستر هایلایت می کند، شما می توانید این اطلاعات را در بخش زیر از گوگل وبمستر پیدا کنید:

Google Webmaster Tools > Optimization > HTML Improvements

توضیحات-متا-ی-یکسان-در-گوگل-وبمستر

توضیحات متا ی یکسان در گوگل وبمستر

متفاوت بودن توضیحات متا برای دو صفحه تجربه کاربری (UX) بهتری را برای بازدیدکنندگان سایت شما بهمراه خواهد داشت، با توجه به اینکه هر صفحه محتویات خاص خود را دارد یکسان بودن توضیحات متا معنی منطقی نخواهد داشت. گاهی اوقات نوشتن توضیحات متا برای هر صفحه بصورت جداگانه ممکن نیست، بخصوص برای سایت‌هایی که بیش از 1000 صفحه دارند، در این موارد توضیحات متا را برای صفحه اول و صفحات اصلی سایت خود کامل کنید.

2- تعداد کاراکتر توضیحات متا

تعداد کاراکترهای توضیحات متا هیچ محدودیتی ندارد ولی از آنجایی که گوگل تنها 150 تا 170 کاراکتر را در صفحه نتایج خود از توضیحات متا سایت شما قرار نشان می دهد، با قراردادن کلمات کلیدی خود در ابتدای توضیحات متا آن را بهینه کنید. سعی کنید جملات خود را جذاب نوشته تا احتمال کلیک کاربران بر روی آن‌ها را افزایش دهید.

*تغییر در آذر 96: به تازگی گوگل اعلام کرده است که محدودیت تعداد کاراکتر برای توضیحات متا برداشته شده است و هم اکنون تا 320 کاراکتر در نتایج گوگل نمایش داده می شود. برای اطلاعات بیشتر به مقاله افزایش طول توضیحات متا در نتایج گوگل مراجعه کنید.

3- کلمات کلیدی در توضیحات متا

برای استفاده از کلمات کلیدی در توضیحات متا محدودیتی وجود ندارد ولی توصیه می شود که بیش از یک یا دو کلمه کلیدی در آن استفاده نکنید. در صفحه نتایج گوگل کلمات کلیدی موجود در تگ توضیحات متا بصورت پررنگ تر نشان داده می شوند و این امر شما را در جذب بازدیدکنندگان بیشتر یاری می کند.

کلمات کلیدی در توضیحات متا

کلمات کلیدی در توضیحات متا

4- از کاراکترهای ریاضی استفاده نکنید

موتورهای جستجو کاراکترهایی مانند +، – و ” را بعنوان کد HTML میشناسد، در صورت استفاده از این حروف در توضیحات متا ممکن است گوگل آن را بعنوان کد شناسایی کند و به کل نادیده بگیرد. برای بهینه کردن توضیحات متا باید از متون ساده استفاده کنید.

5- بازتابی از تجارت شما

توضیحات متا باید به شکلی باشد که در میان رقبا بازدیدکنندگان را به سمت سایت شما بکشد، اطلاعاتی متفاوت و تخصصی مربوط به تجارت خود را در کنار کلمات کلیدی مربوط به آن در توضیحات متا قرار دهید تا محتوای متفاوتی را ارائه داده باشید. به مثال بلیط هواپیما برمی گردیم، اگر تخفیف یا پیشنهاد ویژه‌ای دارید حتما آن را در 160 کاراکتر اول توضیحات متا قرار دهید.

در پایان توجه داشته باشید که با توجه به سیاست‌های جدید گوگل بدون استفاده از توضیحات متا هم امکان موفقیت دارید ولی با استفاده درست از آن شانس بیشتری خواهید داشت.

وبسیما

0

تگ کلمات کلیدی و نقش آن در سئو

این روزها نظرات متفاوتی مبنی بر تاثیر و یا عدم تاثیر کلمات کلیدی متا بر سئو سایت میشنویم. فرض کنید که شما صاحب یک سایت خدمات مجالس هستید و یکی از رقیبان شما کلمات کلیدی شما را در سایت خود قرار می دهد، حتی نام شرکت شما نیز در بین آنها دیده می شود، آیا باید به این امر اهمیتی بدهید؟ خیر، حداقل از نظر موتور جستجوی گوگل از سپتامبر 2009 تگ کلمات کلیدی هیچ کاربرد و تاثیری در سئو سایت ندارد.

در سپتامبر 2009 یکی از مدیران گوگل در بلاگ وبمستر این شرکت مطلبی را درباره کلمات کلیدی منتشر کرد و به چهار سوال اصلی در این مورد به وضوح پاسخ داد که در ادامه آنها را برای شما بازگو می کنیم.

واژه نامه سئو

1- آیا گوگل تگ کلمات کلیدی را در نتایج جستجو تاثیر می دهد؟

در یک کلمه، خیر. موتور اصلی جستجوی گوگل که به آدرس google.com شناخته می شود و روزانه میلیون‌ها نفر از امکانات آن بهره میبرند تگ کلمات کلیدی را کاملا نادیده می گیرد و به بیان ساده تر تگ کلمات کلیدی هیچ تاثیری بر سئو سایت شما نخواهد داشت.

2- چرا گوگل تگ کلمات کلیدی را نادیده می گیرد؟

نزدیک به یک دهه پیش گوگل صفحات را تنها براساس محتوای آنها رتبه بندی می کرد و عواملی مانند لینک ورودی که امروزه به نام سئو خارجی سایت میشناسیم بی تاثیر بودند. در آن زمان تگ کلمات کلیدی به مکانی برای درج کلمات غیرمرتبط بامحتوای سایت تبدیل شد، به همین دلیل به مرور زمان گوگل تصمیم به نادیده گرفتن تگ کلمات کلیدی گرفت.

3- آیا گوگل بقیه تگ‌های متا را مانند تگ کلمات کلیدی نادیده می گیرد؟

خیر، گوگل تعداد زیادی از تگ‌های متا را میشناسد، بعنوان مثال تگ توضیحات متا بعنوان محتوایی که در نتایج گوگل نشان داده می شود استفاده می شود. تصویر زیر نمایی از این مثال را نشان می دهد:

خدمات بهینه سازی سایت

تفاوت توضیحات متا و کلمات کلیدی متا در خدمات بهینه سازی سایت

با اینکه این تگ در نتایج گوگل نمایش داده می شود ولی در رتبه بندی سایتها برای نتایج بی تاثیر است.

4- آیا گوگل برای همیشه تگ کلمات کلیدی را نادیده گرفته؟

این امکان وجود دارد که گوگل در آینده از تگ کلمات کلیدی استفاده کند ولی احتمال آن بسیار کم است، سالهاست که گوگل تگ کلمات کلیدی را نادیده گرفته و نیازی به تغییر سیاست خود احساس نمی کند.

با این وجود بسیاری از وبمستران و صاحبان سایت هنوز تگ کلمات کلیدی را در سایت خود استفاده می کنند تا در صورتیکه گوگل دوباره روی خوشی به آن نشان داد از مزایای آن بهره مند شوند، عده ای نیز مشخص کردن کلمات کلیدی را راهی برای تمرکز بهتر بر موضوع مورد بررسی خود و نحوه ویرایش آن میدانند.

تمام اینها بدان معنی نیست که شما بطور کامل استفاده از کلمات کلیدی مناسب را نادیده بگیرید، برای هر مطلبی که در بلاگ یا سایت خود مینویسید کلمه کلیدی محوری انتخاب کنید و آن را تاحد امکان و نه بیش از اندازه در محتوا بکار ببرید، جمله بندی خود را طوری تنظیم کنید که کلمات کلیدی مورد نظرتان را شامل شود و این کلمات را در توضیحات، عنوان و آدرس دهی صفحه بکار ببرید.

 

0

وورنک

Woorank  یک ابزار رایگان را در اختیار شما قرار می دهد که با استفاده از آن می توانید هر هفته یک گزارش کامل را در مدت زمان کوتاهی از سایت خود داشته باشید. همچنین این سایت یک اکانت آزمایشی رایگان با امکانات کامل را به مدت یک هفته به شما عرضه می کند که امکان بررسی تعداد نامحدود سایت را در این هفته به شما می دهد و در صورتی که علاقه مند به استفاده بیشتر از این سایت باشید با پرداخت ماهانه 49 دلار به تمامی امکانات آن دسترسی خواهید داشت.

چرا خرید بک لینک اشتباه است؟

در اینجا به بررسی گزارش این سایت از وضعیت بهینه سازی سایت شما می پردازیم.

خدمات بهینه سازی سایت

بهینه سازی و سئو

هر گزارش به 12 قسمت اصلی تقسیم می شود:

5 اولویت اصلی در سئو – این 5 بخش مهمترین فاکتورها در بهینه سازی هر سایتی را شامل می شوند

بازدید کنندگان – در این بخش آماری از میزان بازدید کاربران از صفحه شما و اطلاعاتی در مورد آنها ارائه می شود.

عملکرد در شبکه های اجتماعی – این بخش محبوبیت شما در شبکه های اجتماعی پرکاربر مانند توییتر و لینکدین را بررسی کرده گرازشی از عملکرد شما می دهد.

موبایل – نحوه نمایش سایت شما در گوشی های تلفن همراه و تبلت ها را به شما نمایش داده و تبعیت کد نویسی سایت شما از اصول بهینه سازی این دستگاه ها را بررسی می کند.

اصول اولیه بهینه سازی – این بخش اصول اولیه در بهینه سازی را برای شما بررسی می کند (مانند وجود نقشه سایت، جلوگیری از چند آدرس بودن سایت و …)

بهینه سازی مطالب – مهمترین فاکتورهای سئو برای هر سایت مانند عنوان صفحه و توضیحات صفحه که بسیار مورد توجه موتورهای جستجو هستند در این بخش بررسی می شوند.

بهینه سازی کلمات کلیدی – این بخش تعدادی از مهمترین کلمات کلیدی سایت شما که توسط موتورهای جستجو مانند گوگل شناخته می شوند را به شما نشان می دهد.

اعتبار سایت – با استفاده از رنک سایت شما، میزان ایندکس گوگل از سایت شما و تاریخ ثبت دامنه اعتبار سایت شما را می سنجد.

 بک لینک –  این بخش تعدا سایت هایی که در آنها لینکی به سایت شما موجود است را محاسبه کرده و به شما نشان می دهد.

افزایش ورودی گوگل با تولید محتوی ناب

کاربردی بودن سایت – فاکتورهای کاربری سایت شما مانند سرعت لو د شدن سایت، حجم صفحات و لینک های خراب موجود در سایت شما در این بخش ارزیابی می شوند.

امنیت – اصول امنیتی سایت شما در این بخش سنجیده می شود.

فن آوری – این بخش به بررسی اصول کدنویسی و استانداردهای مربوط به آن در سایت شما می پردازد.

در پایان به همراه یک نمره کلی از 100، گزارشی کامل و براساس رعایت اصول بهینه سازی و سئو در سایت شما تحویلتان داده و شما را در رفع مشکلات آن و بهبود وضعیت سایت یاری می دهد.

امید است این به شما در ارتقای رتبه سایت کمکی هرچند کوچک رسانده باشد.

منبع وبسیما